Nyhed Reduced price!
Bejirog pyjama mænd, pyjamas sæt knited holde varmt tøj, søvn, tøj med lange ærmer nattøj til mænd undertrøje i efterår og vinter

Bejirog pyjama mænd, pyjamas sæt knited holde varmt tøj, søvn, tøj med lange ærmer nattøj til mænd undertrøje i efterår og vinter

kr115.74

-29%

kr165.33

Ny vare

På lager

Tags: herre pyjamas sæt, herre pyjamas, pyjamas til mænd, Billige herre pyjamas sæt, Høj Kvalitet herre pyjamas, Kina pyjamas mænd Leverandører.

Hvordan at vælge den rigtige størrelse?

Tag den korte ærmer mænds størrelse bordet som et eksempel:

Hvis tabellen viser, at L størrelsen passer til højde ca 165-170 CM og vægt ca 50-65 KG.

Nu er din højde er 160 CM,Men din vægt er 70 KG.Vælg venligst XL-størrelse.(Vælg venligst din højeste værdi størrelse en af din højde eller vægt.) Tag den korte ærmer kvinder størrelse bordet som et eksempel: Hvis tabellen viser, at M størrelse passer til højde ca 153-158 CM og vægt 40-50KG. Nu er din højde er 155 CM,Men din vægt er 55 KG.Vælg størrelse L.(Vælg venligst din højeste værdi størrelse en af din højde eller vægt.)

Bejirog mænds pyjamas sæt knited holde varm stue sove tøj med lange ærmer nattøj til mænd undertrøje i efterår og vinter

velkommen til min butik!

Min kæreste Køber,

Vær opmærksom på at vores nye forskellige produkter,de er så billige og i høj kvalitet.Du skal meget gerne have dem. bemærk : russiske Venner, Venligst Forlade Os Fulde Navn på Grund af den russiske Politik,Tak! Tro os,vil Du få høj kvalitet og originale produkter fra vores butik.Produktets kvalitet er højere end andre butikker. Opmærksomhed: 1.Farver kan have en lille variere dut på forskellige display-enhed,men det vil ikke være særlig stort. 2.Alle størrelser er Asian størrelse,ikke US/UK/EU-størrelse.men i henhold til højde og vægt,kan du vælge den mest passende størrelse. 3.Jeg kan hjælpe dig til at vælge en passende størrelse, hvis du har nogen spørgsmål om størrelse eller andre.Du er velkommen til at kontakte mig.Jeg er meget glad for at tjene dig. 4.Denne varer er nadver høj kvalitet.Det behøver ikke bolden,ikke fading og ikke skrumpe. 5.Om størrelse:følgende størrelse er for den fysiske manuel måling, som vil være 1-3cm fejl.De relevante data er kun til reference.Bemærk, at du tager den faktiske varer som standard. 6. Denne størrelse er ikke 100% præcis på grund af manuel måling. Håber du ikke har noget imod! Vær venlig ikke at købe, hvis du sind. Hvis du kontakter mig ,jeg vil hjælpe dig med at vælge den rigtige størrelse.Hvis du vælger den forkerte størrelse for dig selv, jeg behøver ikke at betale nogen for ansvar. 7.Enhed om størrelse: 1 inch = 2.54 cm, 1 Ib=0.45 kg Over 2 pc ' er er at foretrække ,og vil få så meget som 2% off Produkt, som viser:

Vilkår og Politikker - Du bedre ved, om disse

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT. Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1 ) WORLDWIDE SHIPPING . (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2 ) Ordrer behandles efter rettidig betaling kontrol.

3 ) Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser. Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4 ) De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5 ) SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage. Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6 ) Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os. Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar. Vores mål er kundernes tilfredshed!

7 ) på Grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1 ), har Du 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget. Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING. Der er INGEN UNDTAGELSER! Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2 ) Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3 ) Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Groendalspark.dk. ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4 ) Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1 ) 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen). Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2 ) Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt). Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer. VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Groendalspark.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed! Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Note 1: Hvis tracking-status er unormal, bedes du give os mulighed for at kontakte shipping agent til at sende en søgning. Pakken kunne være tabt/ retur/ eller bare forsinkelse for rimelig faktorer.

Størrelse L, XL, XXL, XXXL, 4XL
Lukning Type Løbegang
Feature5 Denne størrelse er't 100% præcis på grund af manuel måling
Feature6 super holde varmen
Krave O-Hals
Materiale Bomuld
Feature3 Lange Ærmer
Element Type Pyjamas
Mønster Type Solid
Stil pyjamas sæt til mænd
Feature2 original Bejirog
Ærme Længde(cm) Fuld
Model-Nummer bomuld materiale
feature7 polyester fibre
Køn Mænd
Ærme Stil Almindelig
Funktion Høj kvalitet
Bemærk 2 stykker betyder 1 øverst og 1 nederst
Mærke Bejirog
Feature4 nattøj i vinter
Enhed Type Sæt
Pakke Størrelse 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Pakke Vægt 0.2kg (0.44lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer