Nyhed Reduced price!
WUBEN Taktisk Led Lommelygte Torch 18650 Batteri USB-Genopladelige Lys Vandtæt Led-Lampe CREE Bærbare Camping Lantern L50.

WUBEN Taktisk Led Lommelygte Torch 18650 Batteri USB-Genopladelige Lys Vandtæt Led-Lampe CREE Bærbare Camping Lantern L50.

kr165.46

Ny vare

På lager

Tags: torch 18650, taktisk lygte, taktisk led lommelygte, Billige fakkel 18650, Høj Kvalitet taktisk lommelygte, Kina led lommelygte taktiske Leverandører.

Opdateret Udgave!!! Ultra-lyse Belysning & 5 Tilstande:

L50 taktisk LED lommelygte vedtager højeffektive Cree LED XP-L2-V5 (100% importeret), godt design (PCB) og galvaniseret aluminium lampe cup, med maksimal ydelse på op til 1200 lumen, virkelig bestået test! Den maksimale rækkevidde for blitzen er ca 200 meter. Loop-mode design: lav/medium/høj/økologisk (skjult SOS-tilstand).

MEMORY FUNKTION OG SMART DESIGN :

Den L50 har en memory funktion for den seneste bruger-tilstand. For eksempel, når du slukker for den i høj tilstand, efter ti sekunder (den korteste tid er omkring 8 sekunder), og tænd for den, og den tilstand er stadig høj. Og alsidig, der excellerer i alle værelser belysning.

GENOPLADELIGE & LANG-VARIG:

Den L50 er udstyret med et 18650 genopladeligt lithium-ion batteri, kan du direkte opladning af blitzen. Brug vores USB-kabel til at forbinde lommelygte og strømforsyning. Det opladning magt kan være værdiboks til bærbar, mobil magten, bil oplader, osv. Hertil kommer, at denne lommelygte kan også bruge 2 * CR123A batteri. (ADVARSEL: brug ikke USB-kabel til at oplade direkte hvis 2* CR123A batteri, der er installeret i en lommelygte.) Når batteriet er fuldt opladet, lommelygte kan bruges i op til 143 timer i Eco mode.

VANDTÆT DESIGN & BÆRBART DESIGN:

Den L50 har en vandtæt rating af IPX8 og kan anvendes sikkert i kraftig regn. Det kan også være vandtæt, hvis USB-port cap er ikke dækket! Dens holdbare aluminium krop og smart form design, der gør det meget behageligt og praktisk at bære. Baseret på disse mønstre, kan brugeren bruge det i forskellige miljøer, såsom jagt, vandring, cykling og lignende.

Specifikationer:

- LED Type:CREE XP-L2 V5

- LED Materiale: Fly-Grade Aluminium Krop

- LED Levetid:100000 Timer

- IP Rating: IPX8, fungerer godt i dag regner, kan bruges under vand til 2 meter!

- 5 Tilstande: Lav/Medium/Høj/Eco(skjult SOS-funktion), med Memory-Funktion

- Max output: 1200 Lumen

- Power: WUBEN 18650 Genopladeligt Li-ion-Batteri (Medfølger) eller 2*CR123A batterier (Ikke inkluderet)

- Vægt: 128g (inkluderer Ikke batteri vægt)

Emballage Omfatter:

-1x Pakke Box

-1x L50 LED Lommelygte

-1x 18650 Li-ion Batteri (Brænder inde)

-1x Mikro-USB-Kabel

-1x Lanyard

-2x O-ring

-1x Brugervejledning

-1x Certifikat

-1x garantibevis

Charge-lampe angiver farve:

Når de begynder at opkræve:

1. Hvis rød farve er slået til, lommelygte oplades normalt, når det er fuldt opladet, vil blive grøn.

2. Hvis grønne farve er flash, der viser lommelygte er tændt, skal du trykke på halen-kontakten for at slå det fra.

3. Hvis den røde farve er flash, det viser, at batteriet er problemet, skal du ændre det med et nyt batteri.

4. Hvis den røde og grønne farve flash skiftevis, viser batteri sted vending, eller halen af blitzen er ikke strammet.

Lys-Tilstand og Memory-Funktion:

Bemærk halvdelen tryk på halen skifte til at ændre tilstande. SOS mode er intelligent skjult, når du skifter tilstand uden problemer. Hvis du har brug for at bruge SOS-funktion, behøver du kun at løbende halvdelen tryk på halen skifte hurtigt to gange på.

Når den er fuld tryk på halen skifte, for at høre "Di", skal være ON eller OFF. Og denne lommelygte har memory-funktion, se brugervejledningen.

VÆGT:

1. Vær åben hale af lommelygte, tage den isolerende spacer ud, før du bruger eller tilslut USB-kablet til at oplade lommelygte for første gang.

2.Ikke skudt lyset til folks øjne, bortset fra særlige omstændigheder for at undgå at komme til skade!

3. Når lommelygte i mangel af vind eller ikke-riding forhold i høj lysstyrke, lang arbejdstid, overfladen vil temperaturen nå op på 50 grader Celsius, dette er normalt, men undgå venligst at børnene røre lommelygte.

RETUR SERVICE :

Købe med tillid. Du har et helt år til at sætte denne lommelygte til test og gennem sine skridt. Alle køb leveres med en udvidet en-år returret og venlige kundeservice, der ydes af WUBEN, som har selskaber i Kina ,USA og Japan.

Fragt: 1. Alle varer vil blive afsendt fra Kina til hele Verden via ePacket, PostNL, Singapore Post eller andre passende transport-metode. Alle ordrer har du den tracking nummer, som kan bruges til at kontrollere logistikken oplysninger. 2. Pakken vil blive afsendt inden for 48 timer efter modtaget betaling. 3. Alle pakker vil blive sendt til den adresse, du har fyldt i den rækkefølge. Du bedes venligst bekræfte, før betaling at indhold, du har udfyldt i varemodtagelsen oplysninger, der er detaljerede og præcise. Tak for dit samarbejde! Kontakt os: tøv ikke med at kontakte os, via Groendalspark.dk besked, og vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed inden for 24 timer (eksklusiv ferie). Hvis du ikke er tilfreds med dit køb på nogen måde, så lad IKKE negative feedback eller åben sag uden at spørge os om hjælp. Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse de problemer,.

Element Type Lygter
Vandtæt Ja
Watt 3W-21W
Oplader Genopladelige
Body Farve Black
Krop Materiale Aluminium Legering
Belysning Afstand 200m
Emitting Farve Kold Hvid
Lommelygte Type Søgning,Camping,Arbejde,Hule Udforskning,Jagt,Fiskeri
Støtte Lysdæmper 5-8 filer
Zoom No
Funktion Selvforsvar,Stødsikre,Hårdt Lys
Certificering CCC,RoHS,PSE,FCC,CE
Switch Mode Høj/Mellem/Lav
Lumen Et tusinde to hundrede
Model af LED Perler CREE XP-L2
Brændvidde Ikke-justerbare
Farve Black
Mærke WUBEN
Lys Kilde LED Pærer
Model-Nummer L50.
Batteri Type 18650 Lithium-Ion-batteri,USB-Opladning
Pakke Størrelse 18cm x 7cm x 4cm (7.09in x 2.76in x 1.57in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.21kg (0.46lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer