Nyhed Reduced price!
DoreenBeads 200PCs Klar Selvklæbende Tætning plastikposer 7x10cm (Brugbar Plads 8x7cm)

DoreenBeads 200PCs Klar Selvklæbende Tætning plastikposer 7x10cm (Brugbar Plads 8x7cm)

kr9.93

-15%

kr11.71

Ny vare

På lager

Tags: klar plast, plastik pose selvklæbende segl, taske taske, Billige plast klar, Høj Kvalitet plastic pose selvklæbende segl, Kina taske taske Leverandører.

Gratis Forsendelse! 200PCs Klar Selvklæbende Tætning plastikposer 7x10cm Materiale: plastik Størrelse Ca :7x10cm

Hul størrelse : Tykkelse:

konvertering : 1 tomme = 25,4 mm eller 1mm = 0.0393 tommer Farve gennemsigtig Mængde, vil Du få 200 af dette element på listen pris, Del Nr. B03360 Note.

Om OS

Rejsen af vores smykker følger i kølvandet forretning startede i 2001 , da var der kun 2 medlemmer jeg vores team. Vi har nu udviklet sig til et team, med mere end 300 medarbejdere jeg Asien , Europa og Amerika . Og vi er stolte af at levere perler og smykker Leverer til kunder over hele verden. Vi kan stadig huske, hvor begejstret, da vi fik vores første ordre i 2001, som motiverede os til at værne om en bestilling fra dig.

Som vende tilbage til de muligheder, du har givet til os, vil vi starte vores forretning på Groendalspark.dk på at give vores gode varer og service til flere og flere købere.

Pakning Detaljer

Hver ordre er sendt ud ved hjælp af Boble kuvert eller multilev ayer karton . Det beskytter elementer fra skader jeg transit, når det når ud til samtlige kunder'hand.

Om Forsendelse

Betalingsmetoder

Bare føler sig trygge ved at betale os via Groendalspark.dk Spærrede via Visa , MasterCard , QIWI , Western Union og Bank-Overførsler . Din betaling er kun frigivet til os, efter du bekræfte, til du har modtaget varen.

Feedback & Efter-Salg Service

Det er værdsat, ved du kunne forlade os positive tilbagemeldinger, hvis du er tilfreds med vores produkter og service. Bare du velkommen til at kontakte os på første gang, når de møder noget problem, vi har mere end ti års værdifuld erfaring på dette følte sig, som et resultat, vi kan løse nogen problemer for dig. Bemærk lad ikke negative feedback eller åbne en tvist. Har tillid til os, nogen ulykker vil blive løst .

Smykker Emballage & Display Type Etuier
Materiale Plast
Mærke DoreenBeads
Model-Nummer B03360
Element Type Smykker Emballage & Display
Enhed Type masse (200 stykker/masse)
Pakke Størrelse 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Pakke Vægt 0.084kg (0.19lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer