Nyhed Reduced price!
GRATIS SHIPPING engros rusland 1927 50 Kopek mønter kopi coper fremstilling

GRATIS SHIPPING engros rusland 1927 50 Kopek mønter kopi coper fremstilling

kr9.44

-35%

kr14.71

Ny vare

På lager

Tags: shipping container fremstilling, forsendelse luft, fremstilling ic, Billige shipping container fremstilling, Høj Kvalitet forsendelse luft, Kina manufacturing ic Leverandører.

Specifikation Materiale Messing Teknik Støbning Stil Antikke Efterligning Bruge Souvenir-Detaljer view1: 1: Detalje view2: 2: Detaljeret view3: betalingsbetingelser:

Vi accepterer kun Escrow .

Af sikkerhedsmæssige årsager, vil vi kun sende ordrer til den leveringsadresse du har bekræftet med Escrow. Forsendelse:

1.Betingelser for Forsendelse:

Før bestilling bedes du kontakte os for at bekræfte dit foretrukne forsendelse metode. Elementer, der er kun leveret efter betaling er bekræftet af Escrow.

2.Rederier:

Vi støtter overførsel af "China post", "EMS" ,

Hvis du har brug for hjælp til at vælge en hurtig og pålidelig skibsfart virksomhed, bedes du kontakte os direkte og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe. Feedback:

Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os. Hvis du er tilfreds med de varer, du har bestilt, kan du efterlade feedback. Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback. Vi kan arbejde sammen om at løse en eventuel tvist. Reproduktioner, som sølv, Forgyldt - 90%, cooper. Den rigtige pris, til at gøre et Internet, kopier af cyber værd, så MØNTER.

Vellykket køb mine MØNTER, du kan modtage dine penge, vil jeg i tre hverdage transport MØNTER til din adresse , har brug for 25-30 dage til at komme, bedes du købere til at vente. Hvis du har brug for EMS transport, så kontakt mig! EMS omkring 10 dage til at ankomme. Ifølge møntens vægt til at bestemme EMS transport omkostninger. Efter modtagelse af MØNTER, MØNTER, hvis der er nogen skader, og problemer med kvaliteten, kan du vende tilbage MØNTER, da jeg modtog de MØNTER, jeg vil re-transport MØNTER.

sølv metal sølv metal
Regional Funktion Kina
Stil Antikke Efterligning
Tema Mennesker
Oprindelsessted Russiske Føderation
teknik Støbning
Materiale Kobber
Pakke Størrelse 15cm x 20cm x 1cm (5.91in x 7.87in x 0.39in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.01kg (0.02lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer