Nyhed Reduced price!
Match-Up Is Silke problemfri båd sokker med silicium gel usynlige anti slip med Dame sokker (5 Par/masse)

Match-Up Is Silke problemfri båd sokker med silicium gel usynlige anti slip med Dame sokker (5 Par/masse)

kr58.18

-4%

kr61.24

Ny vare

På lager

Tags: usynlige båd sokker, sokker silikone, sokker med silikone, Billige usynlige båd sokker, Høj Kvalitet sokker silikone, Kina sokker med silikone Leverandører.

Velvet sokker Størrelse : 34-39 Materiale : Ice Silke Hver del indeholder 5 par

Om Betaling

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT. Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter transaktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om Forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser . Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage. Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse, inden 60 dage efter betalingen, bedes du kontakte os. Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar. Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

Retur & Refusion

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget. Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING. Der er INGEN UNDTAGELSER! Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Groendalspark.dk. ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

Om Feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed! Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Om Skatter 1) Gebyrer, skatter og afgifter på importerede varer er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar. Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar. 2) spørg, du forud for Køb på dit lands toldmyndigheder, hvad disse kan medføre yderligere omkostninger.

Farve Stil Naturlig Farve
Model-Nummer Tilpas Stil
Mærke Match-Up
Størrelse 35-39
Element Type sok tøfler
Mønster Type Solid
Materiale Nylon,Bambus Fiber
Køn Kvinder
Tykkelse Standard
Pakke Vægt 0.132kg (0.29lb.)
Pakke Størrelse 20cm x 11cm x 2cm (7.87in x 4.33in x 0.79in)
Enhed Type masse (5 Par/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer