Nyhed Reduced price!
30stk/Masse F698ZZ F698 ZZ 8x19x6mm Flangen er Forsynet sporkuglelejet Mini kugleleje Helt Nye

30stk/Masse F698ZZ F698 ZZ 8x19x6mm Flangen er Forsynet sporkuglelejet Mini kugleleje Helt Nye

kr84.90

-6%

kr91.28

Ny vare

På lager

Tags: forsynet med mini, leje leje, leje groove, Billige leje mini, Høj Kvalitet leje leje, Kina er forsynet groove Leverandører.

Beskrivelse:

F698ZZ F698 ZZ 8x19x6mm Flangen er Forsynet sporkuglelejet Mini kugleleje

Model:ZZ F698

Antal:30stk (ID)8mm x (OD)19mm x (tykkelse)6 mm er Det helt nye, god kvalitet og høj ydeevne

Forsendelse med Skib til USA:7-15 dage Skib til andre lande:15-35days Bemærk:Brasilien-Rusland /Ukraine Vil tage meget længere tid end andre lande,så refunderer tid er op til 60 dage. Varen vil blive afsendt inden for 48 timer efter fuld betaling er modtaget, vil Vi sende din ordrer via anbefalet Air Mail (Medfølger tracking nummer) i Kina Post Air Mail.

Returpolitik 100% Tilbage - Garanti inden for 30 dage Vi accepterer returnerer til en udveksling, eller pengene tilbage inden for 30 dage af elementer levering. Varer skal være i deres originale stand, ikke er slidt, eller ændres. Vi vil ikke betale retur fragt.

Feedback, Når du har modtaget din vare, bedes du give feedback til os, da dette vil informere os om, at du har modtaget dine varer. Vi har virkelig brug for din positive feedback og 5 stjerner efter du har modtaget din ordre, vil vi give dig en positiv feedback. Din tilfredshed er det vigtigste for os. Hvis du har et problem eller spørgsmål om din transaktion, kan du kontakte os, før de forlader enhver form for feedback. Og give os mulighed for at skabe en rimelig rette op på en rimelig tid, uanset hvad dit problem måtte være. Negativ feedback løser ikke noget. Vi er altid villige til at arbejde ting ud. Så er du velkommen til at kontakte os.

Kundeservice Vi er her for at hjælpe dig med din produkt spørgsmål, ordre-status, og vender tilbage. Vores forpligtelse til dig er at besvare din e-mail inden for 24 timer, weekend inden for 48 timer. Send os en e-mail med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Betingelser for Salg, Import afgifter,skatter og chargee er ikke inkluderet i prisen eller forsendelsesgebyr.Der afgifter er købers responsibity skal Du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før du køber. Vi plejer at markere varer til en lav pris på toldangivelsen, og vi forsøger at hjælpe dig med at minimere eller undgå GST eller V. A. T. eller andre importafgifter, skatter og afgifter,men vi kan ikke guarance ingen skat, som det er, afhænger af dit land ' s politik.

Tak og held Og lykke!

Mærke PAWZYQ
Moment Kapacitet andre
Model-Nummer F698ZZ
Materiale stål
Struktur andre
Belægninger andre
Enhed Type masse (30 stykker/masse)
Pakke Vægt 0.295kg (0.65lb.)
Pakke Størrelse 12cm x 8cm x 6cm (4.72in x 3.15in x 2.36in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer