Nyhed Reduced price!
8stk/masse Angreb på Titan Plakat Animationsfilm Plakater Stor størrelse 42x58cm Præget

8stk/masse Angreb på Titan Plakat Animationsfilm Plakater Stor størrelse 42x58cm Præget

kr75.03

-4%

kr78.96

Ny vare

På lager

Tags: angreb på titan plakat, angreb på titan, angreb på, Billige angreb på titan plakat, Høj Kvalitet angreb på titan, Kina angreb på Leverandører.

Beskrivelse

Mærke:attact på titan

BETINGELSE:100%Nye

STØRRELSE:42.4cmcX58CM

Vægt:400g/Sæt (Incule pakke)

package:pp pose

Materiale:pa

Produkt Detaljer

Produkt Navn: Angreb på Titan plakat i stor størrelse 42.4x58cm 8stk/masse

Serie: Angreb på titan

Kategori:Figur Specifikationer:Malet PVC ikke-skala posable figur, omtrent i Højde 580mm STØTTE ENGROSHANDEL,VENLIGST KONTAKT MED OS

Forsendelse:

Når du placerer en ordre,skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for X dage, når din betaling er gennemført.Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande,som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer,kurtage, gebyrer,afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land. Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering. vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer. Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter,og køberne er ansvarlig for told.

Vi har vores egen shipping selskab med den bedste rabat.

1.For varer vægt 2KGS:Normalt vil vi sende elementer af EMS/DHL/UPS (Transit tid 3-15 arbejdsdage);eller et skib med twe pakker fra Kina post air mail.

3.Hvis du har for transport krav,bedes du kontakte os.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan. Vi vil refundere dig, hvis du refundere varer inden for 15 dage efter, at du modtagelse af varer af enhver årsag.Dog,skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige vilkår,Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage,de køber, vil være ansvarlig for beskadigede eller tab,og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer, tu returnere varen.

Garanti&Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning. Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering.Vi leverer også 12-måneders gratis vedligeholdelse. Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer forsendelsesomkostningerne for de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer,bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os. Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed,bedes du sende os tracking nummer. Så snart vi har modtaget de varer,vil vi reparere eller bytte dem ASAP

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester,er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.

Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Gratis levering DKK 28.88 /sæt

Gratis levering DKK 35.80 /masse

10 stykker / masse

Gratis levering DKK 36.88 /masse

10 stykker / masse

Gratis levering DKK 28.88 /sæt

Gratis levering DKK 26.88 /stk

Gratis levering DKK 380.88 /masse

30 stykker / masse

Gratis levering DKK 19.80 /stk

Gratis levering DKK 26.88 /sæt

Ved Animation Kilde Japan
Model-Nummer angreb på titan
Materiale Papir
Element Type Spil Samling-Kort
Størrelse One Size
Tema Film & TV
Dukker Type Model
Version Type Første Udgave
Fjernbetjening No
Dimensioner 42.4cmX58CM
Mfg Serie Nummer Model
Afslutning Grad Færdigvarer
Køn Unisex
Aldersgruppe > 8 år,12-15 År> 14 År gamle,Voksne
Vare Attribut Ydre enheder
Soldat Tilbehør Soldat Sæt
Pakke Vægt 0.4kg (0.88lb.)
Enhed Type masse (8 stykker/masse)
Pakke Størrelse 58cm x 5cm x 5cm (22.83in x 1.97in x 1.97in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer