Nyhed Reduced price!
Gratis forsendelse 500pcs/masse 15mm flatback ABS harpiks snefnug perle til scrapbooking,SP010

Gratis forsendelse 500pcs/masse 15mm flatback ABS harpiks snefnug perle til scrapbooking,SP010

kr45.06

Ny vare

På lager

Tags: pearl perler, pearl flatback, pearl masse, Billige pearl perler, Høj Kvalitet pearl flatback, Kina pearl masse Leverandører.

1.Materiale: ABS harpiks

2.Varenavn: flatback blomst ABS snefnug, imiteret perle

3.Størrelse: 15mm

4.MOQ: 500pcs/masse

5.Farve: som billede

6.Emballage: opp pose,og derefter pakkes i en papir-boks.

7.Anvendelse: Alle former for DIY,t hey er virkelig cool for dit håndværk, som fødselsdag/ferie-kortet at gøre, bryllup deco, børn gave, syning, scrapbooking, hår buer/klip, mobiltelefon deco,bærbar computer og taske deco -, billede dekorationer ect..

Om Os

Vi er den producent og grossist i Yiwu by. Der er professionelle afdelinger for forskning, udvikling og produktion af legeringer, harpiks og glas ornamenter i cement, iført tilbehør og andre relaterede produkter. Vores produkter hot sælge til mange lande og regioner over hele verden, specielt Japan, Usa og Europa. Velkommen til at købe varer fra usa. Vi vil gøre vores bedste for vores virksomhed og gøre det langsigtede samarbejde.

Fordel:

1) Har Lager!

2) Tilgængelig standard: bly fri, nikkel fri og miljø-venligt

3) Tilpasset logo kan være trykning, indgraveret, hot-stempel eller laser skåret på.

4) OEM-ordrer og kundernes design er til rådighed.

5) God kvalitet med konkurrencedygtige priser og rettidig levering.

6) Vi har R&D-afdeling, designe og udvikle nye produkter i henhold til de seneste krav på markedet.

7) Med mange års erfaring i handel med udlandet vil hjælpe med at give dig et godt & god service.

Package:

1pc/pp pose,100pcs/stor pp pose, så eksporten karton

Vores sædvanlige karton størrelse:35*40*50 cm; 40*30*25cm, eller som kundens forespørgsel

Forsendelse:

Gratis forsendelse ordre vil blive afsendt fra Kina post air mail. Men hvis for mere end 200$ , vil vi skibet med DHL eller EMS gratis forsendelse, som vil ankomme inden for 3-6 hverdage.

Kina post air mail normall vil ankomme inden for 15-25 arbejdsdage efter at være blevet indsendt. Nogle gange for told vejr eller anden grund,vil den blive forsinket nogle dage. Det kan være op til 30-45 dage.

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr. Vi vil sende de punkter inden for 3-7 dage når du er færdig med betalingen. Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskel i told clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Bemærk venligst, at køber er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land. Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste shipmengs. Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og købere er ansvarlig for told.

Betaling:

Betaling Via Groendalspark.dk Escrow .

Feedback&Kontakt os

Hvis du er tilfreds med mine varer og service, bedes du gøre mig en tjeneste at forlade positive tilbagemeldinger. Din gode feedback er meget værdsat.

Hvis du føler, at du ikke kommer til at efterlade mig positiv feedback, er du altid velkommen til confortable til at lade mig vide først. Jeg vil give dig en god løsning.

Jeg er glad for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg vil forsøge mit bedste for at svare dig ikke senere end 24 timer, bortset fra, at vi er ud i weekenden.

Materiale Harpiks
Tema Blomst
Stil Pastoral
Pakke Vægt 0.11kg (0.24lb.)
Enhed Type masse (500 stk/masse)
Pakke Størrelse 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer