Nyhed Reduced price!
XBERSTAR Urrem til Xiaomi Huami Amazfit Bip-BIT TEMPO Lite Unge Smart Ur Udskiftning Band Rem Sports Silikone Urrem

XBERSTAR Urrem til Xiaomi Huami Amazfit Bip-BIT TEMPO Lite Unge Smart Ur Udskiftning Band Rem Sports Silikone Urrem

kr22.56

-4%

kr23.72

Ny vare

På lager

Tags: udskiftning urrem, urrem udskiftning, Silikone Urrem, Billige udskiftning urrem, Høj Kvalitet urrem udskiftning, Kina silikone urrem Leverandører.

XBERSTAR Urrem til Xiaomi Huami Amazfit Bip-BIT TEMPO Lite Unge Smart Ur Udskiftning Band Rem Sports Silikone Urrem

Funktioner: Kompatibel Med: Huami Amazfit Bip-BIT TEMPO Lite Unge Smart Ur lav vægt, perfekt pasform, når du laver sport Med Indbygget Ben, let at installere og fjerne, ingen redskaber, Rustfrit stål spænde One size passer til de fleste håndled Bredde: 20mm 5 Farve til Valg: Sort, Grå, Rød, Blå, Grøn

Pakning Indeholder: 1* Amazfit Lite Smart Ur Sports Silikone Håndled Band (se medfølger ikke)

Forsendelse:

Vi vil sende varer inden for 3 dage, når din betaling er gennemført af Kina post,Singapore indlæg,Holland indlæg. Engang, vi vælger forsendelse måde som dit land, varer (med batteri eller ej eller andre), kan du finde du vælger måde er anderledes, som vi sender. Men vær forvisset om, at vores mål er at give kunderne mulighed for at modtage pakken hurtigt og var nødt til at ændre den måde, at levering. Forstå venligst !!!

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land. Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag. Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning. Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen. Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Bandet Længde 22cm
Egnet for Xiaomi Huami Amazfit Bip-BIT TEMPO Lite Unge Smart Ur
Item Udskiftning Urrem Rem
Tilstand Nyt uden tags
Lås Type Metal Spænde
Mærke XBERSTAR
Element Type Watchbands
Bandet Materiale Type Silikone
Model-Nummer ELIB309
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 2cm (3.94in x 3.94in x 0.79in)
Pakke Vægt 0.05kg (0.11lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer