Nyhed Reduced price!
Diamant Polering 3

Diamant Polering 3" 80mm Våd/Tør Granit Sten, Beton, Marmor Disc Ny

kr9.69

-10%

kr10.79

Ny vare

På lager

Tags: diamant polering, polering pad 3, polering pad, Billige diamond polering, Høj Kvalitet polering pad 3, Kina polering pad Leverandører.

Bemærk:Lad din type valg i din ordre kommentar eller vi sender på random.tak! Farve: Muiti-Farve Diameter: 3 tommer (80 mm) Tykkelse: 0.2 tommer (4,5 mm) Pad grus: 50 100 150 300 500 800 1000 1500 2000 3000 Backer Tråd: M16(5/8-11) eller M14

Anvendelse: Installeret i den Våde poler,vinkelsliber,Gulv polering,Air grinder,Polering værktøjer osv. Puder,der Anvendes til slibning og polering af Granit,Marmor,Hærdet beton,Kvarts,Terrazzo,natursten mv. Puderne Kan også bruges til at genskabe og rengøring af natursten og Fliser,Gulv,Bordplade,Cement.

Vigtigt: Før du bruger, skal du foretage de nødvendige beskyttelsesforanstaltninger Våd polering er bedst. Groft grus pads, kan bruges tørre. Normalt anbefaler ikke at udelade en af grus

Mængde: 1 Pc på Grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen. Tak! bemærk, at 1-2CM adskiller sig på grund af manuel måling, tak! Pakken indeholder: 1 X Disc Forsendelse: Når du placerer en ordre,skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Generelt,vil vi sende varer så hurtigt som muligt, når din betaling er gennemført. Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande,som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer,broderage gebyrer,told og afgifter for import i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat. Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter,og køberne er ansvarlig for told. Jeg forstår, at du er bekymret for, om eventuelle ekstra udgifter til de poster.Baseret på tidligere erfaringer. FAQ: 1.Er der nogen tracking Nummer for min vare? Ja, vi sender alle ordre med deres Tracking-Nummer, og du kan se den ved forsendelse staus på hjemmesiden. 2. Er produktet samme som fotos? Ja, alle billeder er reelle. Vi tog disse billeder af os selv. 3. Hvilken størrelse passer mig? Vi foreslår, at du kig på vores størrelse forslag skemaet nedenfor, og vores størrelse chart, hvis du er normal figur. hvis du har speciel figur, bedes du kontakte os ( fortæl os din højde og vægt, bryst, talje, hofte størrelse ). 4. Kan du erklære lavere værdi? Ja, normalt vil vi erklære $10-$20 for små pakker (1-5 stk.). Hvis du har specielle ønsker, så kontakt os. 5. Jeg er en forhandler,jeg vil gerne købe mange eksemplarer af din vare, hvad er prisen? Hej,tak for din henvendelse, hvis du ønsker at købe ind i store mængder, bedes du sende en e-mail til os, vil vi give dig den bedste pris, tak! Returnerer: Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan. Køberen skal sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er vendt tilbage.køberen vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab. Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Grus 1500, 2000, 100, 300, 50, 500, 800, 3000, 1000, 150
DIY-Forsyninger Elektrisk
Ydre diameter see information
Mærke BENGU
Pad Materiale se oplysninger
Model-Nummer se oplysninger
Størrelse see information
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Pakke Vægt 0.09kg (0.20lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer