Nyhed Reduced price!
OKHOTCN Nitte Ægte Læder Mænd Sko Blandede Farver Casual Sko Rød Gul Blå Rund Tå Sneakers Slip-On fiskeskæl Lejligheder

OKHOTCN Nitte Ægte Læder Mænd Sko Blandede Farver Casual Sko Rød Gul Blå Rund Tå Sneakers Slip-On fiskeskæl Lejligheder

kr574.59

-14%

kr675.98

Ny vare

På lager

Tags: lejligheder mænd, flats sneaker, lejligheder, casual sko, Billige lejligheder mænd, Høj Kvalitet flats sneaker, Kina lejligheder, casual sko Leverandører.

Tak for dit besøg i vores butik! Uanset hvilken stil og hvilken farve du ville, bare du velkommen til at kontakte os, vores fabrik vil give dig den bedste pris og hånd tilpas for dig. Vi lover, at alle vores sko er af god kvalitet og til en fantastisk pris. 1. Ny stil sko, vil blive sat på butikken hver dag. 2. Har andre sko ønskede ikke på vores butik? Bare du velkommen til at e-mail os billeder til at bekræfte lager. 3. Hvis du har brug for mere end 5 par sko, skal du kontakte os for at få lidt rabat. 4. Alle faste kunder kan kontakte os for at få rabat, når du afgiver ny ordre. 5. Hvis du er vild med vores sko, skal du klikke på knappen "Følg" på toppen eller føje den til ønskelisten, næste gang du finder os meget lettere. OKHOTCN Nitte Ægte Læder Mænd Sko Blandede Farver Casual Sko Rød Gul Blå Rund Tå Sneakers Slip-On fiskeskæl Flats Denne stil har kvinder og mænd, sko, hvis dine veninder vil have dem, bare kontakt mig for at få dem. Real fotos, der er taget af os selv

Følgende er de mænd sko reference størrelse chart, bedes du se det, og din sædvanlige slid størrelse til at vælge passe størrelse.

Betaling Groendalspark.dk vil tjekke din kredit kort, og det vil tage omkring 24 timer. Køber, der ikke har nogen at købe optage, skal du omhyggeligt kontrollere, at dit kort oplysninger, undertiden Groendalspark.dk har brug for dig til at bekræfte det, så betalingen kan gå igennem med succes. Forsendelse, Når du afgiver ordren, skal du sørge for shipping, at oplysningerne er rigtige. De fleste af de sko nødt til at tilpasse, det tager normalt 4-8 dage for at tilpasse godt, så snart skoene er godt forberedt, vil vi sende ud og fortælle dig tracking nummer. Sending vil blive udvidet på Kinesiske Helligdage. Vi accepterer ikke hasteordrer. Vores samarbejde forsendelse måder omfatter DHL, EMS, E-EMS, epacket, Kina post, luftpost, og PostNL. Mere hurtigere måde er dyrere. Vælg din ønskede shipping måde. Hvis et land ikke passer shipping måde, du vælger, vil vi hjælpe med at sende den anden vej, og lade dig besked i henhold til oplysningerne om din ordre, skal du være opmærksom på det. Told told gebyr, der afhænger af den lokale told-politik. Hvis du har brug for os at skrive din ønskede værdi på pakken, bedes du efterlade besked, når du afgiver ordren. Hvis ingen besked tilbage, vi vil sørge for forsendelse af din ordre med en vis værdi, der er lavere end din ordre pris på din pakke for at undgå told gebyr. Nogle gange er det virker, nogle gange er det ikke. Forstå venligst, at. Hvis du har brug for fakturaen for fortoldning, bare du velkommen til at kontakte os. Udveksling og vende Tilbage Vi gør vores bedste for at tjene hver kunde. Hvis ethvert problem med kvaliteten af de varer, du får, skal du ikke bekymre dig, vil vi kunne acceptere tilbagevenden og udveksling. Du bedes holde den med original nye betingelser for ombytning eller refundering inden for 5 dage, hvor du får ordren. Så snart vi får de returnerede sko, vil vi hjælpe med ombytning eller refundering. Feedback-Vi er oprigtigt at gøre forretninger med verden, og vi er glad for at du elsker vores varer og værdsat for dine 5 stjerner positiv feedback. Hvis noget problem, du møder, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse det, og give dig den bedste kundeservice.

Stil mode/casual
Sko Type Grundlæggende
Mærke OKHOTCN
er tilpasset Ja
Lukning Type Slip-On
Størrelse 6.5-12
Indersål Materiale Svinelæder
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Farve Blå
Sko Størrelse 6.5, 7, 8, 8.5, 9.5, 10, 11, 12
Lining Materiale Syntetisk
Model-Nummer H18012233
Element Type casual sko
Navn På Afdeling Voksen
Ydersål Materiale Gummi
Øvre Materiale Ægte Læder
Item mænd's sko/ballerinaer/sneakers
Mønster Type Blandede Farver
Funktion slip en
Sæson Forår/Efterår
Occation casual/party/high street
Øvre-Ægte Læder Type Ko læder
Pakke Størrelse 35cm x 25cm x 15cm (13.78in x 9.84in x 5.91in)
Pakke Vægt 2.0kg (4.41lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer