Nyhed Reduced price!
Popnow Bil Styling Baby Safety Car Rem Sikkerhedssele Dække Barn, Toddler Brystsele Klip Sikker Spænde Sort 14.5x4cm #8091

Popnow Bil Styling Baby Safety Car Rem Sikkerhedssele Dække Barn, Toddler Brystsele Klip Sikker Spænde Sort 14.5x4cm #8091

kr14.65

Ny vare

På lager

Tags: sikker spænde, udnytte klip, brystsele klip, Billige sikker spænde, Høj Kvalitet udnytte klip, Kina brystsele klip Leverandører.

Barnet er for lille, til sikkerhedsselen er altid at glide? Bekymre sig om barnet blive tøjlet af sikkerhedsseler? Brystet med et bæltespænde, og du behøver ikke at bekymre sig om. Det er en kiste-klip for bil børns sikkerhed sæde-strop. Det er hjælp til at finde og buet sæde-strop til at sikre barnets sikkerhed. Specifikationer: Materiale: Nylon PA66 Farve: Sort Størrelse (L*b): 14.5 x 4cm/5.71"x1.57"(ca) PA66 materiale egenskaber: God styrke, fremragende sejhed og slidstyrke Bemærk: tillad 0-2mm fejl på grund af manuel måling, tak for forståelse. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen. Forstå venligst, Tak! Pakken indeholder: 1 x Bil Baby Sikkerhed Sæde Strap Bælte

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT. Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

4)Når du placerer ordre, bedes du sørge for følgende oplysninger: Fulde Navn, Fulde og Korrekte Adresse postnummer Telefonnummer

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser. Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage. Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os. Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar. Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Leveringstid:

1.Vi accepterer send igen eller refundere køberne, hvis der er nogen kvalitet problem på det punkt. Købere skal kontakte os inden for 7 dage efter modtager varen.

2.Købere bør læse post beskrivelse omhyggeligt, inden du afgiver bestilling. Vi er ikke ansvarlige for nogle alvorlige misforståelser som følge af købers skødesløse.

3. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget. Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING. Der er INGEN UNDTAGELSER! Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

4. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

5. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Groendalspark.dk. ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

6. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen). Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt). Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer. VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Groendalspark.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed! Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Kontakt os på Groendalspark.dk besked til enhver tid, hvis du har spørgsmål. Vi er glade for at løse problemerne for dig, i den anden vej, vi skal også købere' støtte til vores arbejde, og hurtig besked svar, og god feedback og mere forstående på os, kan hjælpe os med meget.

Specielle Funktioner fix
Item Bredde 4cm
Model Navn PY8091
Element Vægt 0.07kg
Mærke POPNOW
Materiale Type Nylon PA66
Element Type Sikkerhedsseler & Polstring
Item Længde 14.5cm
Pakke Vægt 0.07kg (0.15lb.)
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer