Nyhed Reduced price!
Nye 700C Fixed Gear Track Road bike 3 eger og rørformede rim integreret matt UD full carbon cykel hjulsæt med hub Gratis skibet

Nye 700C Fixed Gear Track Road bike 3 eger og rørformede rim integreret matt UD full carbon cykel hjulsæt med hub Gratis skibet

kr1 293.36

Ny vare

På lager

Tags: cykel hjulsæt, 3 talte, rørformede rim, Billige cykler hjulsæt, Høj Kvalitet, 3 talte, Kina rørformede rim Leverandører.

BESKRIVELSE & MATERIALER

Størrelse: 700C

Model: 3 eger og rørformede rim integreret

Rim width: 20.8 mm

Main Farve: som billeder (som Vi også kan gøre med logo, og velkommen samarbejdspartnere rundt omkring i verden til engros-og custom-made.)

Finish: blank / mat (standard matt)

Materiale: 3K / UD / 12K (standard UD, Japan T700 kulfiber)

1stk hjul

Omfatter hubs ( Fixed Gear cykel eller cykel hub, Fixed Gear Cykel bageste hu b med enkelt hastighed fixed gear, Road bike hub c en bruger til 8/9/10/11 speed SHIMANO/SRAM frihjul, hvis du har brug for brug for CAMPAGNOLO frihjul,bedes i orden "bemærk" fortæl mig det.)

Vægt: ca forhjulet 950g , Baghjul 1150g

Cykel Type: Fixed Gear / Track / Vej Cykel

Bestået Europa EN14781 Standarder og JAPAN JIS Standarder.

Et år kvalitetsgaranti Bemærk: China Post, luftpost, er meget langsom, at den gennemsnitlige leveringstid er omkring 30 dage, men nogle gange er du nødt til at vente omkring 45-60days.Hvis du har brug for vores produkt i hastende, skal du\\\\\\ \ 't vælge Kina Post Air Mail. Vi anbefaler dig at vælge EMS . Vi hengiver os til at gøre den høje kvalitet, men med billig pris carbon cykel dele, Vi velkommen samarbejdspartnere rundt omkring i verden til engros-og custom-made. Hvad\\\\\\ \ 's mere, vi kan acceptere DIY for produkter, såsom tilføje dit navn, ændre farve og dine foretrækker mønster. Forsendelse:

1 forsendelsen er gratis forsendelse via luftpost, hvis pakken vejer mere end 2 kg, eller pakke størrelse, der er større end 90 cm, vil vi bruge EMS, etc eller Skib med to pakker eller flere parceller, som luftpost.

2 Instruktion:vægt og størrelse markerede vi i pakken oplysninger er ikke den faktiske vægt og størrelse af varer, hvis du har brug for at kende den faktiske vægt og størrelse, du bare nødt til at kontakte os. 3 Leveringstid:

1) Transport udviklede lande er omkring 7-45 dage

2) fjerne lande er ved 2-8 uger 4 Hvis køber ønsker at bruge mere hurtigere forsendelse metode, som EMS, DHL osv, bedes du kommunikerer med os om forhøjelse forsendelse.

5 Instruktion:shipping tid er, afhænger af køber\\\\\\ \ 's fortoldning tid eller Force Majeure. Hvis køber ikke kan modtage varerne i lang tid, håber vi køber kan kontakte din told eller lokale post kontor, for at få varer snart.

After-sales service:

Vi vil kontrollere de varer, kvalitet, før forsendelse. Hvis der er nogle uventede problemer ske, håber vi at løse problemer med køber gennem venligt på følgende måder:

1, Hvis det er problem med kvaliteten, kan køber indsende argumentere for, inden 15 dage efter modtagelse af varen, er køber forpligtet til at levere fotos eller video og andre beviser for, at sælgeren for at identificere sig med.

2 menneskeskabte beskadiget, købere kan overtage det fulde ansvar.

3 Produktets kvalitet, behandling program:

1) køberen returnere varerne til os-og er ansvarlig for tilbagevenden shipping omkostninger, når vi har modtaget de varer ,vil vi sende et nyt produkt til køber og betaler for at sende shipping cost.

2) Hvis varerne (samlet pris inklusive fragt er mindre end 10USD) har problemer med kvaliteten, vi vil sende et nyt produkt i køber næste ordre, såfremt køber ikke planlægger at lave en ny ordre på kort sigt, kan køber betale sende shipping cost og bede om at sende en ny vare.

Skat:

At betale skat er en pligt for enhver borger, Clearance er ansvar af køberen, køber har brug for at ansvaret for alle afgifter. På grund af den skattemæssige problem, køber nægte at modtage varen, køber har brug for at Ansvaret for fragt ud og hjem.

Feedback:

1 Vi er afhængige af vores kunders tilfredshed at lykkes. Derfor er din feedback er meget vigtig for os.

2) Hvis du er tilfreds med vores produkter, bedes du forlade os positiv feedback. Vi vil efterlade en positiv feedback til dig senere.

3 Kontakt os via e-mail eller vores trade manager:Hellen , før de forlader nogen negativ eller neutral feedback. Vi vil beskæftige sig med dig for at løse eventuelle problemer så hurtigt som muligt.

Vi arbejder 6 Dage om ugen i 8:00 - 20:00 fra mandag til lørdag lokal Tid i Beijing.

Ønsker du have en god shopping oplevelse her!

Materiale 3K / UD / 12K(standard-UD)
Størrelse 700C
Relevant Cykel Fixed Gear / Track / Vej cykel
Staten 100% nye
Model-Nummer 3 eger-mat UD
Bremsesystem v-bremse
Hjul Materiale Carbon
Funktioner samlet komplet omfatter hub
Farve vej cykel foran, road bike baghjul, Fixed Gear foran, Fixed Gear bagpå
Talte Hul 3 eger og rørformede rim integreret
Efterbehandling højglans / mat (standard matt)
Pakke Vægt 1.95kg (4.30lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 50cm x 20cm x 18cm (19.69in x 7.87in x 7.09in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer