Nyhed Reduced price!
Remote Marine Spotlight Lastbil Bil HID Xenon Båd Søgelys 4-Vejs Roterende 12V 35W

Remote Marine Spotlight Lastbil Bil HID Xenon Båd Søgelys 4-Vejs Roterende 12V 35W

kr1 265.28

-20%

kr1 581.60

Ny vare

På lager

Tags: 12v 35w, hid xenon, bil hid, Billige 12v 35w, Høj Kvalitet hid xenon, Kina bil hid Leverandører.

1:Ansøgning:

Remme kontrol søgelys kan udføre omnibearing, multi-vinklede og langtrækkende belysning opgave, det er en kraftig ophthalmacrosis for vand operationer af yacht, coast guard, marine politi, fiskerbåde osv. 2:Description:

Den klassiske stil af fjernbetjeningen MS-HID lygte gør elegante yachts. Det gælder for de førende i verden, xenon lygter teknologi, og de stråler af lys, der er tæt på farven i sollys hvid. Denne form for hvidt lys kan i vid udstrækning udvide synspunkter i nat betingelser, og klart bekræfte vand stat at sørge for sikker kørsel i nat betingelser. I regn -, halogen-lampe kan ikke viser tydeligt, at det vand stat, men xenon-lampe gør. Det giver de bedste belysning effekt og afstand. Kontakten gælder for high-tech touch følsomme design og føles ganske godt. Huset bruger hårde thermoplasticity kroppen og har en høj antioxidativity og slagstyrke. Det kan også arbejde i regnvejr fjendtligt miljø. Høj kvalitet og høj standard manufaturing krav gøre dem holdbare, sikre og pålidelige. 3:Belysning Luminans

HID 35W xenon pære, Lysstrøm 3500LM, farvetemperatur på 6000K. Belysningen approches til den farve, der tempreture af ferfect sollyset ved middagstid, og har mere end 3.000 timer liv. Det har også en bred baggrund, som giver dig en unprecesented komfort. 4:Belysning afstand:

Xenon-lampen har en større belysning interval, en længere distance og en højere lysstyrke. Det har en bedste behageligt lys effekt. 5:Belysning vinkel:

Det kan rotere med fjernbetjening som pr dine egne krav, og har protector motor med anti-over fjernbetjeningen, kan venstre og højre for at dreje 360 grader, og op og ned, drej over 72 grader. 6:Installation:

Sin base direkte fast på båden praktisk og stramt. 7:Tilslutning:

Efter installation, den røde linje, der forbinder til en positiv polaritet, og sort linje, der forbinder til negativ polaritet. 8:Fjernbetjening instruktioner:

Åbn fjernbetjeningen knap PÅ, det begynder at blive jævn belysning bestråling. Derefter kan du trykke på op/ned/venstre/højre for at justere retningen af lyset bestråling. Når du trykker på knappen OFF, fjernbetjeningen stoppet. 9:Noter: a) Til fjernbetjening søgelys er DC12V/DC24V DC strømforsyning, så batteriet med andre spændinger eller andre AC power suply kan ikke anvendes. b). For at undgå forbrug af elektrisk energi, skifte, skal slå i dag.

Lumen 3500LM
Mærke BYSSEA
Spænding 12V
Watt 35W
Magt HID 35W
Strømforbrug 3A @12V
Lys Kilde Xenon
Pære type H1
Vandtæt IP67
Volt 12V DC
Farve Temperatur 6000K
Element Type Lys Sourcing
Xenon Lys Type Enkelt Xenon Lys
Xenon Lys Model H1
materialer Hvid ABS Plast
Pakke Størrelse 33cm x 27cm x 22cm (12.99in x 10.63in x 8.66in)
Pakke Vægt 3.5kg (7.72lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer