Nyhed Reduced price!
Sundhed Max Haleben Ortopædi Hukommelse Skum Sæde Pude - Bedst til Lindring af Smerter i Ryg og Haleben Smerter og Iskias - Medicinsk

Sundhed Max Haleben Ortopædi Hukommelse Skum Sæde Pude - Bedst til Lindring af Smerter i Ryg og Haleben Smerter og Iskias - Medicinsk

kr159.20

-47%

kr300.38

Ny vare

På lager

Tags: skum sæde pude, hukommelse skum sæde pude, sæde pude, Billige skum sæde pude, Høj Kvalitet hukommelse skum sæde pude, Kina sædehynde Leverandører.

Om produktet 1 . SMERTE & smertelindring – MIRA HJEM Sundhed Ortopædisk siddepude giver smerte lindring ved at tage trykket fra din ryg, hofte, ben, haleben, iskias, prostata, perineal, bækken området, osv. Lindrer lændesmerter og bækken området smerter og ømhed. Giver mulighed for timevis af at sidde uden at opleve nogen smerte, ømhed, træthed eller ømhed. 2. NUL CONTACT CENTER-OMRÅDET – Har en cut-away plads ved center for forhold, der kræver nul kontakt på det genitale område. Giver lindring for prostatitis, hæmorider, post levering recovery for mødre og andre perineale og bækkenbunden lidelser. Meget mere effektiv og komfortabel end donut puder. 3. TRYG & IKKE-GLIDE – Lavet med åndbart og blødt stof til at hjælpe ophold behageligt og cool for mange timer af mødet. Udstyret med en skridsikker bund til at holde hynden på plads. Lynlås coveret er vaskbar for at sikre, at sundheds-og lang sigt enjoyability. 4. FREMMER SUND TILBAGE KROPSHOLDNING – Har en høj tilbage afdeling til at fremme en sund siddestilling og giver haleben og ryg til at være afbalanceret for vægtfordeling.

KVALITET er Garanteret at holde fast og fungere i mange år med gode resultater. Let og nemt at tage med under rejser.

Om Størrelse & Farve:

1.På grund af lys-og tv forskel , at elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder.

2.Bemærk, at 1-3 cm forskel på grund af manuel måling. Om Feedback:

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed. Feedback er meget vigtig for os, vi håber du kunne give os 5 stjerne positiv feedback,spørgsmål,er du velkommen til at kontakte os. Om Forsendelse:

1. Worldwide shipping,bortset fra nogle lande og APO/FPO.

2. Ingen import skat eller gebyrer er købers ansvar . Om Garanti & Retur:

1.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det, fra den dag pakken blev modtaget,og portoen er bærer både sælger og køber i halve. Hvis du kan holde det element, mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil IKKE udstede en refusion eller udskiftning.Der er ingen undtagelser.

2.Køber skal afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis bare ikke vil have produktet.

Læs alle detaljer, før du har bestilt.,tak,hvis du har nogen spørgsmål, pls tøv ikke med at fortælle os.

Mønster Hæklede
Mønster Type Solid
Opvarmning Metode No
Påfyldning Hukommelse Skum
Model-Nummer C-16
Type Sæde Hynde/Pude Tilbage
Mærke MIRA HJEM
Bruger Sæde
Størrelse 45x38cmx13cm*2,5 cm
Funktion Hukommelse,Massage,Anti-Decubitus
Technics Håndlavet
Materiale 100% Polyester
Form Konkave
Unpick og Vask Aftageligt og Vaskbart
Stil Europa
Aldersgruppe Voksne
Pakke Vægt 0.65kg (1.43lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 45cm x 35cm x 10cm (17.72in x 13.78in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer