Nyhed Reduced price!
Melice Glamourøse Pynt Blonder Bolden Kjole brudekjoler 2018 Båd Hals Robe De Mariage Prinsesse Brudekjole Vestido de Noiva

Melice Glamourøse Pynt Blonder Bolden Kjole brudekjoler 2018 Båd Hals Robe De Mariage Prinsesse Brudekjole Vestido de Noiva

kr3 074.25

-15%

kr3 616.78

Ny vare

På lager

Tags: vestido de noiva, de noiva, kjole til bryllup, Billige vestido de noiva, Høj Kvalitet noiva, Kina kjole bryllup Leverandører.

sta Melice Glamourøse Pynt Blonder Bolden Kjole brudekjoler 2017 Båd Hals Robe De Mariage Prinsesse Brudekjole Vestido de Noiva

Vi glæder os over hver oprigtig kunden,hvad enten spørgende eller købe!Vi har eget wedding dress, med en fabrik i China.Vores shop politik er kvalitet først.Ligeledes er det øverste,så tøv ikke med at købe fra os.

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i vores dress shop og Brude Tilbehør,er du velkommen til at kontakte os.Vi tilstræber at svare på alle spørgsmål inden for 6 timer.Som en ærlig sælger,vi meget gerne levere det bedste produkt kvalitet og god service til alle købere,Hvis du har en kvalitet spørgsmål,bedes du kontakte os snarest.Vi vil gøre vores bedste for at løse det.Tak!

1. Prisen er kun for den kjole, omfatter ikke tilbehør såsom handsker,jakke,slør og underkjole.

2. Vi gør standard størrelse eller custom made størrelse,prisen er den samme, venligst forlade os dine målinger hvis du vælger specialfremstillede, kan du se nedenfor måling instruktion.

1) Fuld Bust = tommer eller centimeter

2) Taljen =

3) Hofter =

4) Længde fra skulder til skulder =

5) Længde, skulder til gulv = (fra skulder til gulv med sko på)

6) Armseye(ærmegab)=

7) Height= (fra toppen af hovedet til væg-gulvtæppe med dine sko på)

8) Kjole farve =hvid eller elfenben

9) Kjole tilbage=snøre eller lynlås

A:Da computerskærme har kromatisk aberration,især mellem CRT skærm og LCD-skærm,kan vi ikke garantere, at farven af vores produkter vil være nøjagtig den samme med de billeder, du så.

B:Den brudekjole omfatter ikke tilbehør såsom handsker,bryllup slør og sjal krinoline petticoat(vist på billederne).Bud er for en kjole kun!

C:Kjole Kan Gøres i en Brugerdefineret Størrelse,Farve,Design.Vi anbefaler kraftigt, at du har dine målinger taget af en professionel, før du køber enhver kjole online.Følg måling instruktioner,og måle dig selv nøje.

D:Ingen færdige Brudekjole!Har brug for Custom-made!Det hele skræddersyet proces (fra den dato, vi modtager din betaling og målinger)vil det tage 15 til 20 arbejdsdage.

E:det Anbefales at bruge blonder op igen, alle kjole.delvis kjole forslag køb krinoline underkjole.

F:Før bestilling,bedes du læse denne liste nøje og stille alle dine spørgsmål.

Uanset om du vælger en standard størrelse eller give os dine brugerdefinerede mål, er alle vores kjoler og smoking/kjole passer er personligt skræddersyet til dig fra bunden. Vi behandler hver enkelt kjole med særlig omhu og engagement, derfor den nødvendige tid til at gøre hver type af kjole, er forskellig. Nedenfor kan du se hver forsigtigt taget skridt i oprettelsen af din kjole!

Elementer vil blive sendt med TNT, UPS, FedEx, DHL, EMS Shipping tid: 4-7 dage med TNT, UPS, FedEx, DHL Dette er en international forsendelse. Varen vil blive sendt fra Kina til din adresse. Vi kan folde den kjole inde ud af at beskytte perlebesat eller snøring. Vi vil sætte kjole i en kurer taske. Damp tryk anbefales efter international transport

Told Gebyrer

I de fleste tidspunkt, køberen skal ikke betale told. Vi vil erklære det som en prøve og en lav værdi for at undgå skat. Men nogle gange, i nogle lande, tolderen kan være strenge. vi er ikke ansvarlige nogen told gebyr, kan Du tjekke det ud fællesskabets politik på dit eget sted. Hvis du er nødt til at betale told gebyrer, det er din pligt at dit eget land, køberen skal forstå denne situation.

Som altid, hvis der er et problem, eller hvis varen er utilfredsstillende, bedes du kontakte os først på en hurtig og atisfactory beslutning, som, pengene tilbage eller bytte en anden ny konto for dig. Du bedes venligst bekræfte din ordre (rigtige størrelse, farve, stil) omhyggeligt, før du beslutter dig for at placere ordren. Alle ordrer behandles i henhold til din ordre bekræftelse, og vi forsøger vores bedste for at tilfredsstille alle kunder. Vi kan kun garantere kvaliteten af elementer vil blive leveret. Vær venlig at kontakte os for den vende tilbage på første inden for 48 timer efter modtagelsen af varen. Den returnerede vare skal være i perfekt stand, som den blev sendt til dig, er ikke blevet ændret, og har ikke været brugt. Hvis der er støv, beskidte pletter, ændre og så videre, skal vi ikke tilbyde refusion. For afkast, 30 % genindsætning gebyr vil blive opkrævet på alle vender tilbage. Vi tilbyder GRATIS REPARATION på din kjole! Men portoen til at sende det tilbage og re-skibsfart omkostninger, at du vil blive både på din konto. kræves det, at varen eller kjoler skal returneres til os senest 14 dage efter tilbagevenden anmodning bliver accepteret.

Feedback

Feedback er vigtigt for dig og mig, hvis du er tilfreds med vores produkter og service,bedes du Sende en god feedback til mig,vil Vi også gøre det for dig,hvis du er utilfreds med vores produkter, bedes du giver os ikke negative feedback,bedes du kontakte os først, uanset hvad der sker , mener Vi, at vi kan finde en bedste måde at løse problemet .Hvis ikke, Post Negativ feedback er Ikke for sent. Tak for din forståelse.

vestido de noiva Nyt Design-Hot Salg
Størrelse Normal Size or Custom
Brudekjole Stof Blonder
Halsudskæring Bådudskæring
For Gravide Kvinder Ja
De Faktiske Billeder Ja
Bryllup Kjole Tyrkiet billig brudekjole
Princess Wedding Dress Vintage Wedding Dress
Toget Ingen
Model-Nummer Robe de Mariage
Dekoration Perlebesat,Fjer Og Blonder,Applikationsbroderi
Billede Type Reference Billeder
Boho Brudekjole Robe de Mariage
Brude Kjoler Billige Høj Kvalitet Tilpasset Til Salg
Plus Size Brudekjole Kina Brudekjole
Med indbygget Bh Ja
Silhuet Bolden Kjole
Talje Naturlige
Kjoler Længde Gulv-Længde
Ærme Stil Off Skulderen
Back Design Snøre
Ærme Længde(cm) Ærmeløs
USA Størrelse 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 16W, 18W, 20W, 22W, 14W, Brugerdefineret
beach wedding dress brudekjoler
Mærke MELICE
Mode Element Illusion
Element Type Kjoler Til Bryllup
boheme brudekjole blonder havfrue brudekjole
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 2.5kg (5.51lb.)
Pakke Størrelse 40cm x 30cm x 20cm (15.75in x 11.81in x 7.87in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer