Nyhed Reduced price!
2017-Brillerne Glassess Anti-Blænding Anti-UV, Anti Blå Stråler Gaming Computer briller Stop øjnene Anti-Træthed

2017-Brillerne Glassess Anti-Blænding Anti-UV, Anti Blå Stråler Gaming Computer briller Stop øjnene Anti-Træthed

kr29.12

-4%

kr30.65

Ny vare

På lager

Tags: computer-briller, anti blå, øjnene, Billige computer-briller, Høj Kvalitet anti blå, Kina øjnene Leverandører.

▼ Hvis du har brug for de Klare Regelmæssige Anti-blå Stråler Briller, kan du klikke på dette billede til at købe: ▼ ▼ Hvis du har brug for de Lysere gul & Bedre quaity & Nyeste Anti-blå Stråler Briller, kan du klikke på dette billede til at købe: ▼ ▼ WOW!!! Dette Sæt Briller omfatter 1pair Rx-kunne ramme med 5 solbriller clip-on, og 1stk easy taske, som også kan du købe sammen med denne briller, vi vil samle på gratis, kan du klikke på dette billede til at købe: ▼ ▼ Anti-blue ray-clip-on i gul og klar farve til indstillinger, kan du klikke på dette billede til at købe: ▼

For samme briller, andre igen sælger til at sælge USD19.90/pc på amazon, ebay og andre platform, vi er denne briller fabrik i Kina, og kun sælge USD4.90/pc med gratis forsendelse og også et år kvalitetsgaranti, kun fremme dette punkt på vores butik med meget meget meget lille overskud, spare så meget for dig.

=> Pakke Inkluderet

Pakke : 1pc briller/Polybag med 1pc briller pose og 1 stk high-end professionel anti-blå linser rengøringsklud

Pakke B : 1pc briller/Polybag med 1pc briller sag og 1 stk high-end professionel anti-blå linser rengøringsklud

Pakke C : 1pc briller/Polybag med 1pc briller lynlås sag og 1 stk high-end professionel anti-blå linser rengøringsklud

Bemærk: da vores brede erfaringer i briller branchen siden 2006, nr pose, ingen anti-blå linser klud og ingen bæretaske ikke kan holde brillerne på en god måde, og ikke bære bekvemt, foreslår vi, at kunden til at lægge brillerne i etuiet, når du ikke bære at undgå pause/tabt, og også anti-støv, den mest vigtige ting er til at holde linserne og ikke kan bruge den fælles klud eller lav kvalitet klud til at rengøre, at det er meget let at såre linsen belægning, de briller ikke kan bruge, hvis linsen belægning er meget dårlig, så vi råder dig til at vælge og købe med vores pakke.

=> Hvorfor købe fra os?

DY Vision ' s Spørgsmål: Som du ved, mange mange mange folk bruger den computer, bærbar computer, mobiltelefon og andet elektronisk udstyr, dagligdags, hver time og hvert minut, der vil være den største pullution på 21 århundrede, den menneskelige sundhed falde ned mere og mere, vi er et registreret briller selskab, og det er vores målsætning at beskytte menneskers øjne, vores tese er "Dit Øje we care". Har du brug for én briller med blå lys filter, UV-Blokerende, Anti-træthed, Sover Bedre, Stop øjnene, Beskytte Dine Øjne, også kan bruge til Nat Kørsel briller?

Købers Svar: Ja, det er jeg virkelig har brug for det, men de fleste af disse briller er meget dyrt.

DY Vision ' s Spørgsmål: Hvis denne briller er kun US$9.99 med gratis forsendelse, så vil vi gøre en rabat for det, ønsker du at købe den nu?

Købers Svar: WOW, oh my god, hvordan er det muligt? Jeg vil tage mit kreditkort til at købe en lige nu, jeg ofte bruger mobil, Ipad og Bærbar til at arbejde og spille spillet, også min søn altid tage 10 timer på at spille de spil foran computeren med hans venner, når de ikke går i skole (som Minecraft, GTA, i Min Verden, Pokemon Gå, Deponia, LEGO Marvel Avengers ' s, Tower of Befriere, Dofus, Gåder & Dragons, Heroes of Newerth, Farming Simulator), min datter er en designer og ofte også bruge mobil og computer, vil jeg introducere en masse venner til at købe, hvis jeg bære det meget godt.

DY Vision ' s Spørgsmål: Hvor mange kvantitet ønsker du at købe?

Købers Svar: jeg vil købe en til hver person af min familie og venner, cus jeg virkelig bekymrer sig om deres sundhed og hverdagsliv.

DY Vision ' s Spørgsmål: Takket være en masse.

Købers Svar: Du er velkommen, DY Vision hjælpe mig en masse, jeg spiller spillet comfortablely og nyder livet med mine venner nu.

==========================================================================================================================

DY Vision s-Profil: Vi er en registreret briller selskab i Kina, og har egne briller fabrikken, er vores eget mærke, som også har to optiske fysisk butik og en linse lab til at tjene vores køber, som kan brugerdefineret forskellige high indeks linser, som pr recept og giver også gratis montering, fordi vi er virkelig bekymrer sig om de mennesker, vision og øjet sundhed.

DY Vision ' s Introduktion: jeg er David Yergoph, den administrerende DIREKTØR for DY Vision, jeg kan virkelig godt lide briller og nyde det at samle og afprøve hver briller, før forsendelsen, når jeg er den øverste klasse i folkeskolen, mine øjne fik nærsynethed -4.00 D pludselig, min familie er fattige på det tidspunkt, kun kan købe en stor og meget vintage gamle mannish ramme med billige linser, denne briller altid ride på min næse med store pres, så jeg er kun bære lette vægt uindfattede stel med 1.67/1.74 asfæriske linser for nærsynethed -7.00 D, så vores virksomhed tese er, vil hver person kan købe det lige, let og rimelig pris briller til at nyde det liv, business, rejser, fiske, spille spil, party, undersøgelse, kørsel etc., dine øjne, vi holder af, holde dine øjne på en god måde, cus øjnene er vinduet i vores sjæl, takket være en masse.

==========================================================================================================================

=> FUNKTIONER

Gul tonet til at minimere Digital øjnene forårsaget af skadeligt blåt lys, der udsendes fra digital sns

Ramme Materiale Acetat
Element Type Brillerne Tilbehør
Mærke Brightzone
Mønster Type Solid
Stil Retro
s_customized Ja
Brillerne Tilbehør Billeder
Køn Unisex
Produkt Kategori Briller
Specifikationer betaler
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.08kg (0.18lb.)
Pakke Størrelse 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer