Nyhed Reduced price!
Andux Pocker golfbold Renere Bolden Cleaner til golf Rense Bolden QC-01

Andux Pocker golfbold Renere Bolden Cleaner til golf Rense Bolden QC-01

kr30.59

Ny vare

På lager

Tags: golf bold renere, golf renere, golf bold rengøring, Billige golf bold renere, Høj Kvalitet golf renere, Kina golfbold rengøring Leverandører.

Golf Bold Cleaner Rengøre Bolden Våd, skal du Tørre Inde i Din Lomme

Du vil aldrig behøver at foretage en omfangsrig vådt håndklæde eller spytte rengøre beskidte golf bolde på din skjorte ærmer og bukser nogensinde igen. Denne patenterede bolden cleaner har en gummi musling skal, der indeholder fugt absorberende materiale på indersiden for at holde på vandet under hele runden. det bliver våd på indersiden, samtidig med at tørre på ydersiden, og du kan bruge den, sætte det i lommen og behøver aldrig at bekymre dig om at få din lomme våd. Du behøver ikke at bekymre dig om at miste det, fordi det er i lommen på hele tiden. Brug det, sætte det tilbage i lommen, enkelt og let. Det er sikkert, holdbart, genanvendelige, og de fleste af alle vaskbare. Super let, at du vil ikke engang mærke til, at det er der. Nu... er bedre end udførelsen, et vådt håndklæde??? Selvfølgelig er det!!!!!

Spærrede acceptere.

Når du køber på Groendalspark.dk, dine betalinger er beskyttet af Escrow. Track din ordre på noget tidspunkt for levering online og føle sig sikker på, at betalingen vil først blive frigivet til leverandøren efter du har bekræftet modtagelsen af din ordre. Med Escrow, dine kreditkort oplysninger er aldrig udsat

Vi bekymrer os om vores værdsatte købere, hvis du har nogen spørgsmål, er vores Kundeservice medarbejdere vil være meget glad for at hjælpe dig. Vi forsøger vores bedste for at besvare dine e-mails så hurtigt som muligt, men på grund af høj mængde af daglige indgående e-mails og tidszone forskel, kan vi ikke være i stand til at svare på dine e-mails straks. Tillad 24 timer for os at følge.

For at sikre shipping tid og sikkerhed levering, vi er KUN i stand til at levere varen til de lande, der er anført i Fragt og Emballage.

Feedback

Kære købere, vi sætter pris på din forretning, hvis du er tilfreds med vores service, kan du efterlade os en positiv feedback.

Du bedes kontakte os, før de forlader nogen negativ eller neutral feedback. Vores mål er at give et højt serviceniveau, vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.

Afledte Serie Golf Uddannelse Hjælpemidler
Model-Nummer CK-01
Type Golf Uddannelse Hjælpemidler
Pakke Vægt 0.05kg (0.11lb.)
Pakke Størrelse 15cm x 14cm x 1cm (5.91in x 5.51in x 0.39in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer