Nyhed Reduced price!
Elastisk Talje Tre Omgange Bryllup Kjoler Underskørter For Ball Gown Dress Bryllup Tilbehør, brudekjoler Underskirt BV276

Elastisk Talje Tre Omgange Bryllup Kjoler Underskørter For Ball Gown Dress Bryllup Tilbehør, brudekjoler Underskirt BV276

kr63.88

-29%

kr91.22

Ny vare

På lager

Tags: bryllup kjole, underkjole, kjole, underkjole, bryllup kjole underskirt, Billige bryllup kjole, underkjole, Høj Kvalitet kjole, underkjole, Kina brudekjole underskirt Leverandører.

Kontakt os:

Hvis du har spørgsmål,pls venlig at kontakte os Groendalspark.dk ,Hvis vi ikke er online, kan du give os en besked, vil vi svare dig så hurtigt som muligt!

1.konkurrencedygtig pris, jo mere du bestiller, jo lavere pris, du vil få.

Vi kombinerer shipping for dig, hvis du køber mere end en poster.

2.høj kvalitet, nyder stor anseelse i vores kunder.

3.Alle gratis forsendelse metoder er på vores mulighed for som standard.hurtig og sikker forsendelse, vi bruger primært Kina Post Air Mail eller UPS eller EMS eller andre. Vores forsendelse til verden.

Dette er en international levering , fragt tid vil være meget afhængig af den kurer selskab og lokale told/afgifter. Tak for din forståelse. Vi sender hver dag undtagen weekend og Helligdag i Kina.

4. Vi uploader nye produkter hver uge! Pls betaler opmærksomhed på de nye ankomster altid.

5.Told gebyrer

I de fleste tidspunkt, køberen skal ikke betale told. Vi vil erklære det som en prøve og en lav værdi for at undgå skat. Men nogle gange, i nogle lande, tolderen kan være strenge. vi er ikke ansvarlige nogen told gebyr, kan Du tjekke det ud fællesskabets politik på dit eget sted, som Italien og Holland. Hvis du er nødt til at betale told gebyrer, det er din pligt at dit eget land, køberen skal forstå denne situation.

6. Feedback

Hvis der er et problem, der gør at du ikke er tilfreds, kan du kontakte os (ved besked/ trade manager/ e-mail ), inden de forlader nogen negativ eller neutral feedback, og vi vil helt sikkert gøre vores bedste for at gøre dig tilfreds igen.

Igen,tak for din bestilling og håber du kan lide dit køb her.Du kommenterer er meget vigtigt i vores forretningsmæssige succes. Hvis du er tilfreds med dit køb, og vores samlede service,pls tage et minut til at efterlade os en positiv feedback med en samlet Detaljerede Sælger Rating(DSR) af 5.

Tak for dit besøg!

Hav en dejlig dag!

Mærke AINIAINI
Størrelse Free
Technics flæsekanter
Farve Hvid
Stof navn Net garn
Navn På Afdeling Voksen
Materiale Polyester
Model-Nummer BV276
Element Type Underkjole
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)
Pakke Størrelse 10cm x 12cm x 10cm (3.94in x 4.72in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer