Nyhed Reduced price!
5D Diamant Broderi London-bus-Pladsen Mosaik Diamant Sæt Diy Diamant Maleri Cross Stitch Håndarbejde BD735

5D Diamant Broderi London-bus-Pladsen Mosaik Diamant Sæt Diy Diamant Maleri Cross Stitch Håndarbejde BD735

kr36.05

-29%

kr51.49

Ny vare

På lager

Tags: maleri cross stitch, 5d diamant broderi, Diamant Maleri Cross Stitch, Billige maleri cross stitch, Høj Kvalitet 5d diamant broderi, Kina diamant maleri cross stitch Leverandører.

Om Effekt

Den større størrelse, jo bedre effekt! Hver diamant størrelse : 2.5x2.5mm. Hvis billedet er komplekst, lille størrelse, vil det ikke meget godt! Hvis du har brug for store størrelse af billeder, så kontakt os venligst!

Om Os Vores diamant maleri er semi-færdige, omfatter ikke ramme. Vi vil give diamant broderi værktøjer til din gøre. Og vi vil placeres 20% mere diamanter ! Selvom vores produkter er ikke de billigste, men kvaliteten af vores varer er de bedste! Når du er færdig med det, kan du sende billeder af dine billeder til os, vil vi vise det til købere over hele verden sætter pris på! Feedback

Da din feedback er meget vigtigt for at vores forretningsudvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service. Det tager kun 1 minut. Tak! Hvis du ikke er tilfreds med produkt og service, bedes du venligst kontakte os inden de forlader enhver negotive og enhver neutral feedback. Vi vil gøre vores bedste for at tilfredsstille dig. Tak!

Hurtig Levering

Opmærksomhed! vi er internationale sælger fra Kinas fastland. VÆR TÅLMODIG! Vi tilbyder som regel standard international luftpost.Det kan gøre omkring 10 til 25 arbejdsdage for levering. Hvis du har nogen spørgsmål eller en anmodning, så kontakt os. vi vil svare inden for 24 timer på grund af tidsforskellen mellem os.

Bemærk

Burer vil være ansvarlig for de afgifter,told og eventuelle andre afgifter, under forsendelse! Alle elementer skal sendes til Groendalspark.dk berified adresse

Form Af Salg

Hvis du ikke er tilfreds med varen, kan den returneres i den originale stand inden en uge efter modtagelsen. vi vil sende dig en fuld refusion sammen med skibsfart omkostninger, så snart vi modtager varen. Men den køber skal betale returforsendelsen.

Velkommen Til At Besøge Næste Gang !

Besøg Vores Butik

detaljer Fuld harpiks diamanter med billede
Diamond-Form Pladsen
Størrelse 20X25cm, 24X30cm, 30X40cm, 40X50cm, 50X60cm, 55X70cm
Ramme No
Mærke Fullcang
Indsætte Område Fuld
Materiale Harpiks
Lærred Emballeringsmetode Rullet Op
Bruger Familie og hotel dekoration, fødselsdag og ferie gaver osv
Ydre Emballage Papirpose
Antal Farver 20~40 farver
Style nummer BD735
Materiale af Diamant Firkantet rhinestone
Form Single
Stil Moderne
Mønster Type Naturskønne
Pakke Vægt 0.2kg (0.44lb.)
Pakke Størrelse 35cm x 7cm x 7cm (13.78in x 2.76in x 2.76in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer