Nyhed Reduced price!
POP SLAPPE af NUGA NM55 andet hjerte fod akupunktur massage mat ion Korea germanium, tourmaline madras varme pad massageapparat

POP SLAPPE af NUGA NM55 andet hjerte fod akupunktur massage mat ion Korea germanium, tourmaline madras varme pad massageapparat

kr802.45

-29%

kr1 146.35

Ny vare

På lager

Tags: akupunktur massageapparat, fod akupunktur, akupunktur massage mat, Billige akupunktur massageapparat, Høj Kvalitet fod akupunktur, Kina akupunktur massage mat Leverandører.

Turmalin fod massage mat Germanium varme terapi mat Fod slappe af massager, El-varme akupunktur mat Andet hjerte

MODEL NR: PR-F01C Størrelse: 42x37cm

Foden er nævnt som det andet hjerte, da så mange kapillær fartøjer, og de perifere nerver er fordelt over det og fødder faktisk påvirker legs samt bækken og selv rygsøjlen. Men, blodcirkulationen i foden ikke er smidig, da foden er længst væk fra hjertet, og også fod er sårbare over for forskellige sygdomme.

Især, de fleste mennesker betaler lidt opmærksomhed til deres fødder, så efter en efterforskning, er det bevist, at mere end 80% af de voksne oplever nogle problemer på deres fødder. Derfor stimulere fødder kan gøre inaktive indre organer til normal tilstand, eller endda en stærkere tilstand.

Det andet hjerte [Fod]:

Pletter på kroppen egnet til akupunktur er koncentreret om den eneste af foden. Derfor stimulere disse pletter kan puste nyt liv i bevægelse af de indre organer, der svarer til hver plet selvom meridian vej, og forebygge eller helbrede forskellige sygdomme.

Turmalin keramik:

denne særlige ekstra mat af Turmalin keramik sammensætning bruges til forøget varmebehandling samt til de fordele af sunde Langt Infrarød Ray generation.

Foden arch:

Produktet kan hjælpe med til at forhindre omdannelsen af fødderne ved at støtte fødderne arch. Foden arch bør bevares som støtte for sener og ledbånd, men når denne støtte er ved at blive svækket, fodbuen vil være brudt sammen. Når der en gang er usikker på grund af dette sammenbrud af mund arch, knæ, hofte, bækken og ryghvirvler vil blive påvirket, således at smerte på hver metastaseret del kan forekomme.

Energi fra 213 tourmaline sten:

PR-F01C Andet Hjerte er konstrueret således, at energi er samlet på ét punkt, og fokusere negative ioner og dybe infrarøde stråler på dine fødder, for det bedste resultat. Giver stimulere blodcirkulationen i fødder og underben.

Fordele

Positive udtalelser fra Foden pigmåtten, omfatter følgende:

· frigive stress;

· drive-funktionen i blodcirkulationen;

· forebyggelse af sygdom på grund af forkert transport;

· forbedring af immunforsvaret;

· puste nyt liv i det autonome nervesystem;

· forbedre kroppens rytmer og blodcirkulationen;

· regulere blodsukkeret på grund af at øge mængden af blodbanen.

Speicial Turmalin punkt i grå sort

Negative ioner er en af langt infrarød materiale & bølgelængde er 2-18µm. der er matchet med de bedste Egnede langt infrarød bølgelængde for menneskelige absorption er 9,6 µm, det er meget gavnligt for menneskers sundhed. vi føler, at slappe af og åndede let, mens vi går og blandt i havet, vandfald eller skov, En af de mest vigtige grund er, at luften er fuld af negative ioner.

Kære købere: Vi vil være på ferie for at fejre Kinesisk nytår, Ferie offwork: februar 5~27 februar 2018. vi vil begynde at sende pakken februar 28, Tak for din tålmodighed. Bemærk at forlade os besked, hvis du har spørgsmål eller har brug for vores hjælp. vi vil svare hver dag. De bedste ønsker fra POP SLAPPE af Holdet.

Standard Spænding 220V
Funktioner Varme terapi
Temperatur justere Ja
Element Type Massage Og Afslapning
Produkt Navn Fod akupunktur mat
Størrelse Small
Model-Nummer PR-F01C
Certifikat CE
Mærke POP SLAPPE AF
Pakning hånd taske
Tid justere Ja
Materiale Turmalin og PVC
Anvendelse Fod
Betjeningspanel Engelsk version
Tourmaline sten Pegede turmalin sten
Strømforsyning AC220V
Pakke Vægt 2.2kg (4.85lb.)
Pakke Størrelse 47cm x 42cm x 9cm (18.50in x 16.54in x 3.54in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer