Nyhed Reduced price!
RealTS TEZ069 Masker Easycutting Jig 1 (GP)

RealTS TEZ069 Masker Easycutting Jig 1 (GP)

kr30.65

Ny vare

På lager

Tags: Jig, jig jig, Billige jig, Høj Kvalitet jig jig.

RealTS TEZ069 Masker Easycutting Jig 1 (GP)

Kære Ven,

Tak for at besøge vores butik! Med hensyn til fragt og betaling, er vi nødt til at afklare, som nedenfor. Læs det, før du køber:

1. For forsendelse til Brasilien, vi lovede leveringsdato er inden for 90 dage fra china post, luftpost, eller Særlige online YW, hvis din ordre ikke er leveret inden for 90 dage, skal du åbne tvist og anmode om refusion med det samme, vil vi refundere alle din betaling tilbage uden forsinkelse.

2. For forsendelse til russisk og Hviderusland , vi foreslår, at du vælger Posti Finland med billigere fragt og hurtig levering, vi lovede i 40 dage leveringsdato ved Posti Finland, hvis du ikke har modtaget din ordre inden for 40 dage efter posti finland, vær åben konflikt og anmode om refusion med det samme, vil vi refundere alle din betaling tilbage uden forsinkelse.

3. For kina post, luftpost forsendelse til andre lande (undtagen Brasilien), vi lovede inden 60 dage fra leveringsdatoen, hvis din ordre ikke leveres inden for 60 dage, skal du åbne tvist og anmode om refusion med det samme, vil vi refundere alle din betaling tilbage uden forsinkelse.

4. Gratis fragt varen til russisk, Belarus, vil vi sende af posti finland. Gratis forsendelse til Brasilien, vil vi sende af Special-line YW, gratis levering til Dansk, vil vi sende en E-pakke, til andre lande, vil vi sende af kina post air mail.

5. Hvis du modtager varen i dårlig stand, kontakt os venligst på det første sted, vi vil give dig den bedste løsning, vi kan.

6. Vi accepterer også paypal betaling, hvis du har brug for, bedes du kontakte med os, og vi vil lade dig vide vores paypal-konto og derefter.

7. Hvis du er tilfreds med vores service og produkter, vær venlig at give os et 5-stjernet feedback , din venlighed støtte betyder meget for os!

Tak for jeres opmærksomhed og håber, at du vil få en god shopping-oplevelse i vores butik!

Mærke RealTS
Aldersgruppe > 14 år gammel
Advarsel 14+
Køretøj Tank
Materiale Plast
Skala 1
Tema Køretøj
Model-Nummer TEZ069
Køn Unisex
Plast Type ABS
Type Tank
Pakke Størrelse 24cm x 12cm x 6cm (9.45in x 4.72in x 2.36in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer