Nyhed Reduced price!
Hånd lavet Justerbar Paracord Riffel Pistol Slynge Rem Med Drejes Taktiske jagt pistol Rem camping udstyr edc overleve

Hånd lavet Justerbar Paracord Riffel Pistol Slynge Rem Med Drejes Taktiske jagt pistol Rem camping udstyr edc overleve

kr128.73

Ny vare

På lager

Tags: pistol slynge rem, riffel pistol slynge, pistol slynge, Billige pistol slynge rem, Høj Kvalitet riffel pistol slynge, Kina pistol slynge Leverandører.

dette produkt er en vidunderlig, en af en slags, justerbar hånd lavet survivalist riffel slyngen er lavet fra omkring 70 meter høj kvalitet 7 strand type III 630 paracord (faldskærm snor), og 2 fødder på 3.000 kg brudstyrke nylon webbing. Farverne i denne slynge er alle sorte. Denne slynge er meget attraktivt, og vil forbedre udseendet af enhver riffel. Dette sling justerer fra 39" til 55". Det er lige ved 1 3/8" bred bred. Jeg bruger

grovtec hurtig frakoble drejes på mine slynger så grovtec gør den store høj kvalitet og lav tolerance svirvler

Denne slynge er også et godt redskab til overlevelse for dem, der jagt på steder, hvor de kan komme i klemme og være afhængig af sig selv for at overleve. Denne slynge kan være afbundet (men vil ikke på sin egen) til at gøre brug af sin paracord. Hvis du ikke er bekendt med paracord jeg vil fortælle dig, at det er nogle af de største ting der nogensinde er lavet. Med en million bruger, tourniquets, krisecentre, benskinner, gurneys, spil, dumpere, rå våben, fælder, fiskeri string (med indvendige tråde), normeret til 550lbs om noget, du kan forestille dig, er dette ting, der vil gøre det!

Model-Nummer Tyve millioner et hundrede og tres tusinde fem hundrede én
Farve Army Grøn, Khaki, Sort
Pakke Størrelse 15cm x 15cm x 4cm (5.91in x 5.91in x 1.57in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.2kg (0.44lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer