Nyhed Reduced price!
Widesea camping service, udendørs madlavning sæt camping køkkengrej travel service pincin sæt vandring køkkenredskaber, ik

Widesea camping service, udendørs madlavning sæt camping køkkengrej travel service pincin sæt vandring køkkenredskaber, ik

kr54.74

-46%

kr101.39

Ny vare

På lager

Tags: udendørs madlavning, vandring madlavning, udendørs madlavning, Billige udendørs madlavning, Høj Kvalitet vandring madlavning, Kina madlavning udendørs Leverandører.

Produkt Beskrivelse

Funktioner: Fantastisk til camping, backpacking, vandring, beredskab, eller som en del af et survival kit. Da kokken sæt er monteret sammen (med låg på gryden) for rejser og opbevaring, der indeholder plads til at bære et komfur, kampe, krydderier, salt, peber, en svamp og mange andre ting for at holde din samlede plads forbrug til et minimum.

Specifikationer: Materiale: Aluminium legering Velegnet til: 1-2 folk Pot størrelse: 130x100mm skålen:120x 60mm Vægt: 200G Bemærk: Bemærk, at 1-3CM anderledes på grund af den måling, Tak! Pakken indeholder: 1 x Skål 1 x Gryde 1 x meshbag 1xcleaning bold

(andre viste, såsom komfur ects-er ikke inkluderet)

Widesea udendørs Til Alle Købere, ID:5212

HEJ,kære købere,kan du se på her, før du køber!

denne kogning sæt er til salg nu ,$7.6 dollars et stykke gratis fragt , det er god kvalitet, som billedet viser

vi vil pakke det carfully med bobleplast til at forebygge skader , vi glæder os dropshipping og hele

salg , sender vi via Kina post , kan sporing hele vejen fra os til dig , og hvis pakken gik tabt, eller

beskadiget , kan tage foto til os på første gang , vil vi returnere alle pengene til dig !

Betaling Vi accepterer, T/T, Escrow, og western Union

Shipping Normalt dine pakker er afsendt inden for 3 dage. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser. Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage. Leveringstid: Gratis levering send til Kina post, de fleste landes mulighed for at ankomme på 15~35 dage. Rusland og Brasilien er langsomt, kan have brug for 20~90 dage. Hvis din modtager ikke inden for 45 dage, skal du skrive til mig, så vil jeg tjekke det for dig.

Feedback, Vi sætter stor pris på din 5-Stjernede POSITIV Feedback. Vi har et program, som automatisk svar, så snart du forlader din feedback. Vi sætter stor pris på dine gode råd, som giver os mulighed for at tilbyde en bedre service for dig. Hvis noget PROBLEM med din bestilling, eller ønsker at vide mere information om vores produkter , Ikke tøve med at lade mig vide, at vi gør vores bedste for at løse dine problemer.

Tilbagebetaling og Garanti Vi accepterer returnering af produktet inden for 7 dage. Returfragten vil være sælgers ansvar, hvis det er kvalitet problem, eller du får et produkt, som ikke er beskrevet, ellers køber skal betale returfragten og tilbagebetaling er ikke tilladt (Hvis du returnerer produktet, bedes du holde den oprindelige pakke) Vi har 6 måneders garanti på vores produkter, hvis de produkter, du køber, er defekt inden for 1 måned . vi vil sende dig en erstatning, uden ekstra omkostninger eller tilbagebetaling, når vi får den defekte produkter, hvis du ikke er tilfreds med produktet, kan du stadig sende dem tilbage til os, men du skal betale shipping fragt.

Materiale Aluminium Legering
Fold No
Rensning Metode Ingen
Halm Længde Ingen
Mærke widesea
Udseende Runde
Kan Holde Kogende Vand eller Ej Anvendelse
Kapacitet 1,6 L
Med Service eller Ej No
Disponibel No
Model FRCJ-1017
Vandrensning Metode Ingen
Stil Udendørs
Taske Stil Hobos
Type Pot
Med køletaske eller Ikke No
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer