Nyhed Reduced price!
Høj Temperatur Sterilisator Til Negle Værktøjer - Varm Luft Desinfektion Med Aftagelig Rustfri Stål Tank

Høj Temperatur Sterilisator Til Negle Værktøjer - Varm Luft Desinfektion Med Aftagelig Rustfri Stål Tank

kr578.33

-10%

kr649.80

Ny vare

På lager

Tags: desinfektion skive, desinficere puder, sterilisation lampe, Billige desinfektion skive, Høj Kvalitet desinficere puder, Kina sterilisation lampe Leverandører.

Denne høje temperatur manicure sterilisator er designet til at desinficere søm værktøjer og procedurer, samt til rengøring. den inderste blok termisk tank er lavet af rustfrit stål, og det har en flytbar beholder til opbevaring og sterilisering af instrumenter.

Den temperatur regulator + lys indikator gør det muligt at indstille den rette temperatur for sterilisation. temperaturen bestemmes afhængigt af det materiale af værktøj. Størrelsen af den indre kammer:25X12X6.5cm

1 Omkring 200 cesius grad temperaturen sterilisator (392 fahrenheit) 2 Både til manicure værktøj, skønhed og dental værktøj 3 Med antomatic tid kontrollere Den bedste metode for skarpt instrument : Tør varme sterilisator dræbe bakterier uden fugt, og de vil ikke kedelig skarpt instrument ,Plus ,kan de bruges til at tørre våde pakker eller som back-up sterilisator i din praksis -det perfekte supplement til en autoklave vedligeholdelsesfri :i Modsætning til våd varme metoder ,tør varme sterilisator kræver ingen rutinemæssig rengøring Sikker og Enkel at betjene : Sterilisation med tør varme, fungerer uden tryk, damp, eller kemikalier, der øger sikkerheden. har en hurtig-start med at varme element til hurtig betjening. Utility skuffe kan steriliseres med låg på og opbevares uden forurening. Autoklaver har også automatiske timere med varme "hold" kapacitet til kontinuerlig brug i en travl praksis. Høj kvalitet : Rustfrit stål inde betyder ingen rust - nogensinde!

Tekniske egenskaber:

Den termiske regulator: fra 0 til 200 grader

Timer: fra 0 til 120 minutter

spænding: 220V

Effekt: 300 w

Dimensioner: 310х140х180 mm

Størrelsen af det indre kammer.

Længden er 25 cm

Bredde 12 cm

Materiale Rustfrit Stål
Model-Nummer BDC-22
Element Type Nail Art Udstyr
Råvare Kvaliteten Certificering CE,3C
Mærke VamsLuna
Størrelse 57*37*66cm
Timing 0 til 120 minutter
Container Aftagelig
Størrelsen af Indre Tank 25CM X 12CM
Temperatur 0 til 200 grader
Magt 300W
Pakke Størrelse 60cm x 40cm x 40cm (23.62in x 15.75in x 15.75in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 4.0kg (8.82lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer