Nyhed Reduced price!
Australien lavet Restoria Diskret Farve Gendannelse af Creme/ Lotion, Hår Care150ml, Reducere Grå Hår - Velegnet til Mænd &Kvinder

Australien lavet Restoria Diskret Farve Gendannelse af Creme/ Lotion, Hår Care150ml, Reducere Grå Hår - Velegnet til Mænd &Kvinder

kr120.77

-39%

kr198.01

Ny vare

På lager

Tags: hair import, hair shampoo tørt hår, hår, børster til krøllet hår, Billige hair import, Høj Kvalitet shampoo tørt hår, Kina hår, børster til krøllet hår Leverandører.

Hemmeligheden bag Restoria Diskret: Restoria Diskret får slippe af med grå hår på samme måde, som du fik det, efterhånden.

Restoria Diskret arbejder langsomt i løbet af to eller tre uger til at vende tilbage naturlig farve til dit hår.

Det gradvist mørkere grå eller hvid ved hjælp af lys brun, mørk brun og sort, hvis det ønskes. Du kan styre farven.

Regelmæssig brug af Restoria Diskret forhindrer grå rødder dukker op igen.

Købers Feedback

Hvordan virker det?

Grå er på grund af et tab af naturlige pigment i håret. Restoria Diskret modvirker effekten af pigment sult i cortex af håret. Restoria Diskret er en leave-in colour conditioner, der arbejder med hårets naturlige kemikalier til at skabe en naturligt udseende farve. Restoria Diskret også hjælper med at kontrollere skæl.

Hvorfor kommer det til at se naturligt?

Resotria Diskret er ikke en farve. Med Restoria Diskret dit hår udvikler sig gradvist samme rige blandinger af højdepunkter og nuancer, der findes i menneskets naturlige hår.

Vil Restoria Diskret arbejde på en farve hår? Ja! Og du behøver ikke en farve diagram!

Husk du kan styre farven uanset om du er blondine, brunette eller mørke.

Er Restoria Diskret godt bevist?

Ja, Restoria Diskret er blevet brugt af millioner af mænd og kvinder i over 50 år og er solgt på verdensplan.

Holde utilgængeligt for børn.

Må ikke bruges på beskadiget hud. Vask hænderne grundigt efter brug.

Restoria Diskret gradvist genskaber naturlig farve til grånende hår. * Du er i fuld kontrol af din farve * Arbejder med dit hår egne proteiner for at give den mest naturlige resultat. * Der er ingen sammenblanding og uden rod. * Virker for alle hårfarver * Håret ser tykkere og sundere * Både mænd og kvinder kan bruge til dette produkt. Anvendelse: Påfør dagligt, indtil du når din ønskede farve (normalt 2 uger), og derefter bruge én eller to gange om ugen for at opretholde denne farve. Restoria Diskret hår creme og lotion arbejder med hårets naturlige kemi, vender tilbage dit hår til en naturlig farve gradvist over 2 til 3 uger. Hårfarve kan blive kontrolleret, blot ved at hyppigheden af anvendelsen og kan fjerne alle de grå eller blot nogle af dem, afhængigt af dit ønskede resultat. Der er ingen sammenblanding, ingen farve diagrammer, ingen rod og ingen handsker, bare en simpel grå hår middel. Restoria Diskret er velegnet til alle hårfarver, og er simpelthen gnides ind i de grå områder. Med den ekstra fordel af at hjælpe til at kontrollere skæl og indeholder sin egen indbyggede balsam, Restoria Diskret er en komplet grå hår behandling, der forhindrer, grå hår, hjælper med at stoppe skæl og får dig til at se-og føle sig yngre. Får slippe af med grå hår på samme måde, som du fik det, efterhånden. Restoria Diskret arbejder langsomt i løbet af to eller tre uger til at vende tilbage naturlige lookijng farve til dit hår. Det gradvist mørkere grå eller hvid ved hjælp af lys brun, mørk brun og sort, hvis det ønskes. Du kan styre farven. Regelmæssig brug af Restoria Diskret forhindrer grå rødder dukker op igen. Velegnet til mænd og kvinder, der er Udviklet over 45 år siden, Restoria Diskret er den grå hår behandling, der gradvist genskaber naturlig farve til grå hår. Hvert køb modtager gratis dukke inhalator gave+ gratis fragt+ tracking nummer Restoria Diskret hår creme og lotion arbejder med hårets naturlige kemi, vender tilbage dit hår til en naturlig farve gradvist over 2 til 3 uger. Hårfarve kan blive kontrolleret, blot ved at hyppigheden af anvendelsen og kan fjerne alle de grå eller blot nogle af dem, afhængigt af dit ønskede resultat. Der er ingen sammenblanding, ingen farve diagrammer, ingen rod og ingen handsker, bare en simpel grå hår middel. Restoria Diskret er velegnet til alle hårfarver, og er simpelthen gnides ind i de grå områder. Med den ekstra fordel af at hjælpe til at kontrollere skæl og indeholder sin egen 'indbyggede' balsam, Restoria Diskret er en komplet grå hår behandling, der forhindrer at grå hår hjælper med at stoppe skæl og får dig til at se yngre ud. Restoria Diskret Creme: Restoria Diskret styling cream brudgomme og betingelser håret. Restoria Diskret Lotion: Restoria Diskret lotion er en klar, let lotion som er ideel til folk der ønsker et lysere resultat

1.Vi sender til hele Verden, undtagen APO/FPO

2.Varer bliver afsendt fra Kina, ved hjælp Luftpost, nå ud til de fleste lande indenfor 10 til 20

forretning dage. Rusland er et område, som har brug for 60 eller 90 dage. Leveringstiden afhænger af

destination og andre faktorer, kan det tage op til 20-40 arbejdsdage.

3.Andre særlige produkt vil sende ved hensigtsmæssig forsendelse måde .

1.Undskyld, at vi ikke gør en tilbagebetaling, hvis du bare ændre dit sind og beslutter, at du ikke vil have dem. Tænk grundigt, før du bestiller det.

2.Vi vil refusion eller ombytning af defekte eller beskadigede varer. Vi refunderer ikke for skader, der er forårsaget af kunden. Produkter skal returneres inden 10 dage efter modtagelsen, med original emballage.

3.Betaling skal ske senest 7 dage efter Auktionen Lukkede.

4.Vi tilstræber, at pakker klar til afsendelse inden for 5-7 arbejdsdage, efter at betalingen

modtaget.

5.Hvis der er eventuelle forsinkelser vil vi kontakte dig med det samme.

Funktion 1 reducere grå hår
Model-Nummer Diskret Farve Genoprette Creme
Feature5 Velegnet til Mænd &Kvinder
Feature4 grå hår behandling
Originale land Australien
Funktion 2 vende tilbage naturlig farve til dit hår
Feature3 mørkere gråt eller hvidt hår
Hår Type Alle
Ingrediens Reducere Grå Hår lotion
Mængde Tusind
Feature2 får slippe af med grå hår
Feature1 arbejde med hår's naturlige kemi
Item hårpleje til mand og kvinder
Element Type Shampoo
Mærke JORZILANO
Køn Unisex
NETTO VÆGT 150 ml
andet navn hair lotion hår sundhedspleje
Pakke Størrelse 12cm x 10cm x 10cm (4.72in x 3.94in x 3.94in)
Pakke Vægt 0.25kg (0.55lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer