Nyhed Reduced price!
2017 Merida Cykling Tøj / Trøje /Cykel Team Roupa Ciclismo cykel Udendørs bicicleta Sportstøj Korte Ærmer Suite

2017 Merida Cykling Tøj / Trøje /Cykel Team Roupa Ciclismo cykel Udendørs bicicleta Sportstøj Korte Ærmer Suite

kr171.59

-48%

kr329.99

Ny vare

På lager

Tags: cykling jersey, merida cykling tøj, cykling tøj, Billige trøje, Høj Kvalitet merida cykling tøj, Kina cykling tøj Leverandører.

2017 Merida Cykling Tøj / Trøje /Cykel Team Roupa Ciclismo cykel Udendørs bicicleta Sportstøj Korte Ærmer Suite

Du kan blande størrelsen af kort og jersey,som gør dem til et sæt . Når betaling, anmærkninger Størrelse

Beskrivelse: Materiale: 90% Polyester og 10% Lycra COOLMAX:quick-dry funktion og gøre dig føle sig mere komfortable med Høj kvalitet tights stof: lys og reducere vind, Det kan holde dig tør og kølig i varmt tilstand og varmt i den kolde tilstand, Selvom du er svedig, Jersey aldrig holde sig til din hud

Pakken Indeholder:

1Piece x Cykel Jakke

1Piece x Cykel Shorts med pude

1. Leveringstid: 15-25 arbejdsdage gratis forsendelse af Post post 7-15 arbejdsdage ved hurtig forsendelse (Herunder DHL, UPS, EMS ....) 2. Vi håber inderligt, at ankomsten af din vare er rettidig, men da det er en international levering, levering til tiden er meget afhængige af kurer firma og lokale Told-Gebyrer (hvis relevant) og helt ude af vores kontrol, når indsendt. Skulle der være eventuelle spørgsmål, der opstår fra denne forsendelse, er du velkommen til at kontakte os. som vi stræber efter gensidig og positiv transaktioner 3. Fragt inklusiv porto, ekspedition. 4. Tracking nummer vil kun være forsendelse til registrering 5. Vi sender 6 dage om ugen, undtagen lørdag og helligdage. 6.Pakker sender normalt 1 til 3 arbejdsdage, og kan tjekke online (inkluderer lørdag og helligdage) efter betaling er modtaget. Sjældne genstande og store ordrer, der kan være lidt længere. 1. Hvis du modtog varen er uacceptabelt brudt, brudt sammen eller ude af drift, pls kontakte os inden for 3 dage efter levering. 2. I tilfælde af disse ubehagelige ting til at ske, håber vi, at købere og leverandører kan kommunikere aktivt for at løse en tvist på en fleksibel måde. Vi lover dig, at vi vil finde en tilfredsstillende løsning.

Tøv ikke med at kontakte os. I rækkefølge for os at gøre vores bedste for at løse ethvert problem, der kunne komme op med det samme, og vi sætter pris på muligheden for en fair transaktion. kun være open-minded! Eventuelle spørgsmål om nogen af vores produkter, vil blive besvaret så hurtigt som muligt. På forhånd tak for din tålmodighed.

Ærme Længde(cm) Kort
Sport Type Cykling
Lynlås Længde Fuld Lynlås
Stof Type Jersey
Passer til Passer til mindre end normalt. Tjek venligst denne butik's dimensionering info
Funktion Hurtigtørrende,Åndbart
Element Type Trøjer
Køn Mænd
Materiale Spandex
Sæson Sommer,Forår
Model-Nummer cykling jersey passer tøj
Mærke weimostar
Størrelse S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL
Enhed Type Sæt
Pakke Vægt 0.48kg (1.06lb.)
Pakke Størrelse 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer