Nyhed Reduced price!
1 stk VGA (D-Sub To Rækker, 15-Pin-DIY-VGA Han+Shell Plast Adapter Forlænge VGA Converter Stik Til DIY-VGA-Kabel

1 stk VGA (D-Sub To Rækker, 15-Pin-DIY-VGA Han+Shell Plast Adapter Forlænge VGA Converter Stik Til DIY-VGA-Kabel

kr19.49

Ny vare

På lager

Tags: stik til kabler, adapter stik, stik adapter, Billige stik til kabler, Høj Kvalitet adapter stik, Kina stik adapter Leverandører.

Betaling: Vi acceppt:Visa,Mastercard,Spærrede |Bekræft Adresse med fulde navn| Vi leverer til mere Groendalspark.dk ' s adresse.Sørg venligst for, at din adresse i Groendalspark.dk er matchet med din shipping adresse, før du betaler. Om Forsendelse: Vi sender ud inden 3 dage efter betaling. Vi leverer til hele verden fra Kina post,Hongkong Indlæg,EMS,DHL,UPS,FedEX,E-Pakke og så videre. Vi er i stand til at kontrollere leveringen tid, fordi det er blevet behandlet af Tredjeparts-service,men hvis pakken ikke ankommer inden for den forventede tid,Bedes du kontakte os,vil vi hjælpe dig med at spore det og give dig en tilfreds svar. Om Feedback: Hvis du er tilfreds med vores produkt og service,Venligst forlade os positiv feedback, og et 5 stjernet anmeldelse. Hvis du ikke er tilfreds,skal du kontakte os inden du forlader feedback,tak! Tilføj os: Hvis du er ligesom vores butik,kan du holde i tankerne, vores online butik:

For at finde os nemt næste gang, kan Du

Bedste hilsener,+, Har en nice shopping oplevelse! Vi ser frem til at give dig den bedste købsoplevelse i vores butik på Groendalspark.dk!

Mærke HPJF
Model-Nummer DB15P
Pakke Vægt 0.01kg (0.02lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 10cm x 8cm x 2cm (3.94in x 3.15in x 0.79in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer