Nyhed Reduced price!
80cm Høj Crystal tabel centerpiece bryllup dekoration blomst stå bryllup lysekrone

80cm Høj Crystal tabel centerpiece bryllup dekoration blomst stå bryllup lysekrone

kr3 555.54

Ny vare

På lager

Tags: stående urinal, står pop, stå vindue, Billige stående urinal, Høj Kvalitet står pop, Kina står vinduet Leverandører.

Størrelsen Info: Højde 80cm Farve: Sølv Materiale: Akryl Opmærksomhed: For nem transport, vil vi sende de dele, ved at adskille, du har brug for samle dem selv, det er meget nemt :) Hvis du har brug for andre farver, kan vi også gøre for dig, for nærmere oplysninger, velkommen til at kontakte os :) prisen er kun for blomst står og uden andet tilbehør som blomst osv... Vi vil gøre vores bedste for at pakke de varer, der meget godt,men nogle gange For lang tids levering,der kan have nogle lidt scrach eller ud-af-form,men det vil ikke påvirke det gode udseende og brug,vi vil ikke acceptere, at nogen tvist eller tilbagebetaling på grund af det.håber du kan forstå!

For at gøre sikker på, at din pakke kan være ankomme hurtigere & sikrere , pls lad klart forsendelse detaljer,Hvis du vil gøre store ordre,bedes du kontakte med mig via e-mail,at hele skibet er ved havet og betaling via bank eller western union.

Bemærk: Hver klient har deres pligt til at betale afgifter for deres lande. Vi vil erklære, at den faktiske værdi som delivery agent anmodning om varer, du har bestilt, hvis du ikke efterlader nogen beskeder, når du afgiver ordren, det er noget problem, hvis du vil have os til at erklære den lave værdi for dine varer, men du bør tage risikoen for at blive amerced af din brugerdefineret. tak for din forståelse og samarbejde.

Funktion Bordplade Vase
Materiale Metal
Mærke CrystataShine
Model-Nummer xxx
Stil Europa
Størrelse M
Pakke Vægt 40.0kg (88.18lb.)
Pakke Størrelse 45cm x 45cm x 45cm (17.72in x 17.72in x 17.72in)
Enhed Type masse (10 stk/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer