Nyhed Reduced price!
Smonisia 100pcs DVI 24 +1 han-Stik DVI-3 Rækker 24P kvindelige 180 graders svejsning Connetor

Smonisia 100pcs DVI 24 +1 han-Stik DVI-3 Rækker 24P kvindelige 180 graders svejsning Connetor

kr490.36

-20%

kr612.96

Ny vare

På lager

Tags: Stik, Connetor, l-stik, Billige stik, Høj Kvalitet connetor, Kina l-stik Leverandører.

Smonisia 100pcs DVI 24 +1 han-Stik DVI-3 Rækker 24P kvindelige 180 graders svejsning Connetor

Betaling

1.Vi accepterer Alipay, West Union, TT,Paypal.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2.Fuld betaling skal være betalt senest 15 dage efter at placere din ordre.Vi vil sende ud af den varer inden for 5 arbejdsdage efter modtagelsen af din betaling.(Helligdage kan blive forsinket.)

Forsendelse

1.Russiske kunder, så skriv det fulde navn.

2.Varen vil blive leveret til køber, er korrekte adresse.Vi er ikke ansvarlig for pakken går tabt på grund af forkert adresse.

3.Shipping måde er sendt med tracking nummer, Kina Post Almindelige Lille Pakke kan kun spores, før at forlade Kina.

4.Forventet leveringstid er 15-60 dage,men det afhænger af adressen. Hvis du ikke har nok tid til at vente, skal du ikke købe. Når tidspunktet for modtagelsen vil ende, men du har ikke modtage varerne,bedes du kontakte vores kunde service, vil vi give dig mulighed for at udvide tiden for modtagelsen(Strenge toldkontrol lande, er den nødvendige tid vil være længere. For eksempel, Brasilien 90 dage)

5.Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 45 dage efter betalingen, bedes du kontakte os. Vi vil spore forsendelsen, og svare dig så hurtigt som muligt .Vores mål er kundernes tilfredshed! Du må ikke åbne stridigheder inden for 60days,Tak for din bedes.

6.Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.Som for de varer, beskrivelse af kommercielle for toldkontrol,vi normalt ville gerne erklære 2USD/Enhed.Hvis du her nogle særlige behov på den beskrivelse,pls efterlade noter på ordren.Vi har endnu ikke skulderen nogen opgaver i toldmyndighederne i importlandet.

Når du gøre for,det betyder, at du er enig med de ovenstående instruktioner.Tak.

Returnering/Refusion

1.Når du får varer,eventuelle spørgsmål kan føle dig fri til at kontakte os.Du kan også tilbyde billeder eller videoer støtte dit problem.

Feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed! Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, før du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Mærke smonisia
Model-Nummer Stik
Pakke Størrelse 10cm x 2cm x 10cm (3.94in x 0.79in x 3.94in)
Pakke Vægt 0.6kg (1.32lb.)
Enhed Type masse (100 stk/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer