Nyhed Reduced price!
Prinsesse søde lolita Blazer Bobon21 Oprindelige design, Vintage England studerende College stil Lodrette striber pels C1177

Prinsesse søde lolita Blazer Bobon21 Oprindelige design, Vintage England studerende College stil Lodrette striber pels C1177

kr231.72

-10%

kr257.47

Ny vare

På lager

Tags: Blazer, designer blazer, stil blazer, Billige blazer, Høj Kvalitet designer blazer, Kina stil blazer Leverandører.

Vores kære Prinsesse,

Vi er meget kede af at lægge mærke til, at rederiet vil være resten fra 2-10 indtil 2-28, så hvis du ønsker at bestille, kan du vente til at sende ud, indtil 2015-2-28 med tålmodighed forårsage Det Kinesiske nytår. Hvis du bestiller vores produkter,vil det blive sendt ud senere eller forsendelse behandling vil være langsommere end normal forsendelse, for at sige undskyld til dig,vil vi sende dig en sød gave til gratis ,eller vi kan give lidt rabat efter din bestilling,skal du vente flere dage med tålmodighed,tak. så Hvis du bedrage at bestille og shipping tid er ikke nok,kan du hjælpe os til at udvide den shipping tid for 20 dage,det er meget nemt at gøre som nedenfor,tak for din hjælp:

Kære prinsesse,

For ≥ 50$,varer>3, vil vi give gratis levering med China post(kan Blandes)!(Sko,tasker,sådan som en samlet vægt på over 0,5 kg varer,ikke i denne aktivitet.) For 1, vil vi minus forsendelsesomkostninger i henhold til den faktiske vægt.

Ikke matche den farve

Farve forskellen kan være forårsaget af andre årsager, som viser, belysning, baggrund, farve reflektans, men hvis du mener, at modtagelsen af varen er på den forkerte farve, bedes du kontakte os for at se, om returnering eller refusion være muligt.

Tilfældig

De fleste af de flerfarvede eller flere typer varer, kan du vælge,men en del af varer, vil være tilfældige deliveried.

Bemærk bemærkning farve eller type, du gerne i kommentar og spørg os, om du kan vælge, før de køber.Hvis du ikke kan acceptere det,skal du ikke købe,tak for din forståelse.

Brugerdefineret

En del af varerne er sædvane,at vi skal bruge 3-8days eller flere længere tid at forberede for dig,skal du sørge for, at du har nok tid til at vente.

Forsendelse

Kina Post Air Mail er billige, men langsomme.Normalt vil det tage dig omkring 10-25 hverdage,hvis du er i fart,skal du vælge andre.(EMS:om 5-10 dage)

Om skat

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.Men vi kunne bemærkning post-pakke som en GAVE og angiver en lav værdi for dig.

Returret

1. Hvis du ikke er tilfreds, når du modtager din vare,bedes du returnere det inden for 30 dage. Retur forsendelsesomkostninger er købers ansvar.

2. Du bedes kontakte os før du returnerer varen.

Feedback

1. Feedback er meget vigtig for os. Vi mener, at du kan nyde en god køber oplevelse med os. Hvis du er tilfreds med os, kan du efterlade os en positiv feedback med 5Star .

2. Hvis du føler nogen insatisfaction, er du velkommen til at kontakte os ved at give os en anden chance for at rette det, før du beslutter dig for at forlade nogen neutral eller negativ feedback.

Materiale Polyester
Hætteklædte No
Stil Sød
Størrelse S, M, L
Køn Kvinder
Mønster Type Stribet
Krave Hak
Dekoration Knap
Tøj Længde Kort
Ærme Længde(cm) Fuld
Stof Type Denim
Lukning Type Single Breasted
Element Type Blazere
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 25cm x 20cm x 7cm (9.84in x 7.87in x 2.76in)
Pakke Vægt 1.0kg (2.20lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer