Nyhed Reduced price!
Sigma 18-35 Linse til canon 18-35mm f/1.8 DC HSM Kunst Linse til Canon 700D 750D 760D 800D 60D 70D 80D 7D T5i T3i

Sigma 18-35 Linse til canon 18-35mm f/1.8 DC HSM Kunst Linse til Canon 700D 750D 760D 800D 60D 70D 80D 7D T5i T3i

kr4 076.61

Ny vare

På lager

Tags: linse til canon, linse til canon 700d, sigma 18-35, Billige linse til canon, Høj Kvalitet linse til canon 700d, Kina sigma 18-35 Leverandører.

Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Kunst Linse til Canon

Produkt Highlights Sortiment Blænde: f/1.8-16 Hurtig Konstant Maksimal Blænde Designet til APS-C Størrelse Sensorer 35 mm-Ækvivalent Brændvidde: 28.8-56mm Hyper Sonic AF Motor Indre Fokus og Zoom Design-Fire Asfærisk & 5 SLD Glas Elementer Super Multi-Lag Canon EF-Bajonet Kompatibel med Sigma USB-Dock

Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Kunst Linse til Canon er en vidvinkel til normal-længde zoom-objektiv, der har en hurtig, lyse konstant f/1.8 maksimal blændeåbning. Det er specielt designet til brug med APS-C størrelse sensorer og giver et 35 mm-ækvivalent brændvidde vifte af 28.8-56mm.

Linsen integrerer fire asfæriske elementer i sin konstruktion samt fem Special Low Dispersion (SLD) glas elementer til at hjælpe med at minimere forskellige fejl og fordrejninger, hele zoomområdet, samt give større billede skarphed og klarhed. En Super Multi-Lag er også blevet anvendt til linse elementer til at reducere overflade refleksioner, lens flare og ghosting til at producere billeder med højere kontrast og farvegengivelse. Objektivet design er konstrueret ud fra en Termisk Stabil Composite (TSC) materiale, der er beslægtet med at metal i tekstur og modstandsdygtighed over for temperatur og miljømæssige ændringer, mens også resterende let og kompakt. En indre fokus og zoom mekanisme bidrager også til at opretholde en kompakt og ensartet længde og ikke-roterende foran ring også bedre aktiverer brugen af cirkulært polariserende filtre. Til kontrol af fokus, en Hyper Sonic Motor (HSM) bruges til at sikre hurtig, præcis og roligt med fokus kapaciteter, der er velegnet til kontinuerlig optagelse og optagelse af film.

For at opdatere linse firmware og finjustere sine nuancer, som passer til dit personlige skydning, denne linse er kompatibel med Sigma USB-Dock. Dock giver dig mulighed for at angive bestemte parametre og andre indstillinger ved hjælp af Sigma Optimering Pro software, såsom AF-hastighed og med fokus begrænsninger.

Kunst Linse Linje, Denne linse er en del af Sigma ' s Kunst linje; som anser det velegnet til kreative image gør på grund af sin store, konstant f/1.8 maksimal blændeåbning og evne til at producere æstetisk bokeh ved hjælp af en ni-bladede cirkulære blænde. Den vifte af brændvidder det dækker, fra vidvinkel-til normal længde, er smukt beliggende til hverdag og kunstneriske optagelse af programmer. Optimeret Optik Design-Fire asfærisk linse elementer, samt indarbejdelse af fem SLD glas elementer, bidrage til at minimere forekomsten af forvrængninger og afvigelser i hele zoom-området, og giver klare billeder med større skarphed. En Super Multi-Lag også fordele billedkvaliteten ved at reducere refleksioner og overstråling og bidrager til større samlede kontrast og troskab. Hyper Sonic AF Motor Hyper Sonic Motor giver hurtig, stille og glat auto fokus, der er velegnet til brug sammen med video applikationer. Denne AF-motor kan også være manuelt, tilsidesættes til enhver tid ved at dreje fokus-ringen, der giver dig mulighed for at finjustere billedets skarphed via manuel fokusering. USB-Dock Kompatibel med Sigma 's USB-Dock og Sigma Optimering Pro software for fine-tuning af din linse' performance, opdatere sin firmware, og bedre passer den til dine behov. Andre Linse Har Bygget ved hjælp af en TSC sammensat materiale, denne linse er let, mens også udstiller bemærkelsesværdig holdbarhed og modstandsdygtighed over for ændringer i miljøet. En indre fokus og zoom mekanisme, der hjælper til at opretholde en sammenhængende, overordnet linse længde og en ikke-roterende foran ring fremmer en mere effektiv udnyttelse af cirkulære polarisatorer.

Garanti

Vi lover, 1 års garanti, der følger mod defekter i materiale eller udførelse. Garantien ikke dække misbrug (dvs flydende, sand, stød osv.).Reparation er gratis, men køber betaler portoen.

Kvalitet Problem

De elementer, vi har solgt, er i god stand, og har været chacked omhyggeligt, før sending.Vi vil gøre vores bedste for at undgå ethvert problem med kvaliteten.

DSLR-kameraer og linser er høj-værdi produkter, og vi håber, at du har en perfekt shopping oplevelse. Men, hvis du har nogen spørgsmål om kvaliteten af det købte produkt (herunder du tror det ikke fungerer korrekt, skal du sørge for at give en rapport, som udstedes af fabrikanten ' s officielle kundeservice for at bevise, at produktet er defekt. På dette grundlag kan vi forhandle en tilbagevenden eller delvis tilbagebetaling løsning. Hvis du ikke kan få de officielle test certifikat, kan Du returnere varen på den forudsætning, at sælgers samtykke (køber bærer omkostninger vende tilbage).

Forsendelse

Vi sender det via EMS/DHL/Kina Post Air Mail til den første tid fra Beijing Kina, efter at du afgiver bestilling og betaling vellykket.

Vigtigt!!! Kameraer og linser værdi dyrt, kan Du personligt ind for at bekræfte den varer ikke er beskadiget, i den tid af, der leveres. Ellers skal du erklære varer beskadiget, og anmode om den post kontor/logistik virksomhed til at udstede den officielle certificering dokumenter.

Told

Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i varens pris, eller forsendelses omkostninger. Disse afgifter er købers ansvar.

Juridiske Bestræbelser er gjort for at mindske de gældende importafgifter (eller GTS eller V. A. T. eller andre Afgifter) i forskellige lande, og i de fleste tilfælde er der lille eller ingen, der skal betales. Men denne transaktion omfatter ikke sådanne honorarer (hvis relevant). Vi vil gøre det bedste, vi kan for lovligt at minimere din MOMS eksponering på din anmodning. Under alle omstændigheder, vil vi ikke være ansvarlig for skatter og afgifter (MOMS).

Scene Type Landskab
Antallet af Membran Vinger 9 Klinger
Full Frame No
Bruger Kamera
Maksimal Blænde f/1.8
Pakke Ja
Mærke sigma
Type Zoom Linse
Linse med UV-Filter Størrelse 72mm
Model-Nummer 18-35mm f/1.8 DC HSM Kunst
Zoom-Tilstand Zoom
Kaliber 72mm
Fokus-Tilstand Autofokus
Mindste Blænde F22
Fokus Type Vidvinkel-Zoom
Linse Type Automatisk
Interface Type CANON
Vægt 801g-900g
Pakke Vægt 1.5kg (3.31lb.)
Pakke Størrelse 26cm x 18cm x 16cm (10.24in x 7.09in x 6.30in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer