Nyhed Reduced price!
Inspektion 7X Zoom-45X Trinokulartubus Stereo-Mikroskop Trinokulartubus Visuelle + 56 LED-Lys + WF10X20 Okular + C Adapter til LAB PCB

Inspektion 7X Zoom-45X Trinokulartubus Stereo-Mikroskop Trinokulartubus Visuelle + 56 LED-Lys + WF10X20 Okular + C Adapter til LAB PCB

kr1 024.12

-4%

kr1 078.00

Ny vare

På lager

Tags: 7x-45x trinokulartubus, mikroskop trinokulartubus, stereo-mikroskop trinokulartubus, Billige 7x-45x trinokulartubus, Høj Kvalitet mikroskop trinokulartubus, Kina stereo-mikroskop trinokulartubus Leverandører.

NOTERET!!!

Alle de produkter, vi sælger, er et godt forsøg og godt emballage før forsendelse.

Men det papir, karton er ikke støvfri, og mikroskop-kamera kit har mange metal dele/komponenter, og hvis nogen maleri peel off af ridser på metal dele af bevoksninger, platforme, barer og linser eller støv på dem, der er helt normal og er ikke grund til at ansøge om erstatning eller tilbagebetaling.Bedes du venligst forstå.

Hvis du ønsker en perfekt kits uden støv/ridser/maling skaller af alle komponenter, bedes du tage reference på ovennævnte varsel.

Mange tak for dit samarbejde.

Bemærkede:

Bedes du afgive ordrer med dit FULDE navn. Den udtrykkelige virksomheden ikke vil arrangere forsendelse, hvis din modtager navn selskabets navn. 7X-45X Trinokulartubus Stereo-Mikroskop Trinokulartubus Visuelle + 56 LED-Lys + WF10X20 Okular + C Adapter til LAB PCB

Dette stereo-mikroskop har en 56-LED-ringe lys, der tilbyder super widefield optik og 7X-45X zoom-forstørrelse med et køligt lys belysning system. Det er et ideelt instrument til industriel inspektion og/eller biologisk lab-applikationer. Dette mikroskop er perfekt til gemologists, fremstilling ingeniører, dental lab teknikere, og alle i elektronisk-og halvlederindustrien.

Funktion:

En fremragende stereo inspektion mikroskop med intensitet-justerbar 56-LED-ringen lys

7x-45x super bred zoom-forstørrelse

Lyse kølige lys 56 LED-belysning system

Høj opløsning med store planhed og kontrast, hvilket giver skarpe og klare billeder

Kikkert hoved med 45 graders krængning 360 graders drejelig øje rør

Skarpe stereo oprejst billeder med et bredt synsfelt

Krystalklare oprindelige sande farve mikroskop billeder

Dobbelt øjet rør med justerbar dioptrier

Stor arbejdsafstand

Robust all-metal tabel stå

Præcis justering reducerer belastning af øjnene i længere perioder af visning

Fuld optisk glas elementer

Præcis jorden glas linser

Full metal forkromet mekaniske komponenter

Justerbar øjenafstand

Gummi eye-vagter i prisen

Specifikation:

Hovedet: 360 graders roterbar 45 grader skrå kikkert

Okularer: 30mm super widefield høj-eyepoint WF10X/20MM

Mål Zoom: 0.35 X-9.0 X, hjælp Barlow linser

Arbejde Afstand: 4" (100mm)

Indstilling af dioptri: +/- 5dp

Øjenafstand: 2-3/16" - 2-15/16"(55-75mm)

Runde Plade: 3-3/4" (95mm) i diameter

Stå: 10" x 7-7/8" x 10.75" (254 x 200 x 275mm)

Belysning: 56-LED-Ringen Lys

Power Input: 110-240V, 50-60HZ, Automatisk Skift

Tilbehør: Parret eye-caps

Vægt: 5,5 kg

Pakke, Herunder:

1 x Trinokulartubus Stereo Zoom Hoved

1 x Par Super Widefield 10X20MM Okularer

1 x 56-LED-Ringen Lys med Adapter

1 x Søjle Tabel Stå

1 x Fokuserer Rack

1 x C-mount-Adapter

1 x Par Eye-Vagter

1 x Par Klip

1 x smudsomslag

Forsendelse:

Hvis du vælger "Gratis Forsendelse" for parcel under 2KG , vi vil sørge for forsendelse af Aliexprese Standard Forsendelse , som er den anbefalede logistik på Groendalspark.dk. Tracking information vil blive vist på Groendalspark.dk, og du kan se opdateringen status for sporing meget tydeligt. For enhver forsendelse forespørgsler, kan du kontakte os eller Groendalspark.dk for at hjælpe.

For OS forsendelser vil vi arrangere en forsendelse af ePacket . Hvis du vælger andre shipping service, bedes du kiindly tage reference transit tid, vi begår.

For forsendelser over 2 kg, vil vi kun arrangere det med hurtig fragt . Du kan vælge DHL/ EMS/ SPSR/ FedEx/ Aramex osv.. transit tidspunkt, bedes du tage reference på vores ankomst engagement. Det er bortset fra forsinkelsen af fortoldning problemer på bestemmelseslande. Skatter og afgifter:

Vi vil ikke tage ansvar for eventuelle skatter, der opstår ved destination lande.

Vi har brug for dig til at give erklære værdi, som vi skal vise på handelsfaktura for alle express-forsendelser. Hvis vi ikke har modtaget nogen bemærkninger om deres specielle ønsker, vil vi kun erklære 30% af den reelle værdi på handelsfakturaen. Retur & Refusion:

Før du køber, er du velkommen til at kontakte os for eventuelle spørgsmål, du har om de produkter, du er interesseret i. Hvis du ikke opfylder med det produkt, du har købt, bedes du kontakte os først. , Kan du returnere varen for en ombytning eller tilbagebetaling. I dette tilfælde, købere skal betale for både shipping gebyr for afsendelse og vender tilbage. For defekte varer eller til reparation af komponenter, købere bør betale tilbage shipping gebyr, og vi vil sende udskiftning gratis.(Gælder kun for varer efter at have modtaget i 60 dage.)

For DOA produkt, har vi ret til at bede købere til at give billeder/ videoer for at bevise DOA produkter. Efter vi confiirm den situation, vil vi arrangere fuld refusion.

Alle produkter er testet inden levering. Hvis nogen DOA forsendelser, du fik, bedes du kontakte os først, i stedet for at åbne tvister. Vi vil komme tilbage til dig inden for 24 timer og hjælpe dig til enhver questionis.

Tak fordi du valgte vores produkter, og tak for din cooperataion!

Forsendelse:

Hvis du vælger "Gratis Forsendelse" for parcel under 2KG , vi vil sørge for forsendelse af Aliexprese Standard Forsendelse , som er den anbefalede logistik på Groendalspark.dk. Tracking information vil blive vist på Groendalspark.dk, og du kan se opdateringen status for sporing meget tydeligt. For enhver forsendelse forespørgsler, kan du kontakte os eller Groendalspark.dk for at hjælpe.

For OS forsendelser vil vi arrangere en forsendelse af ePacket . Hvis du vælger andre shipping service, bedes du venligst tage reference transit tid, vi begår.

okularet WF10X/20mm
Model-Nummer 7X-45X Trinokulartubus Mikroskop
Model stereo-mikroskop
Forstørrelse 7X-45X
Fokuserer samtidig fokuserer
Materiale Metal
Billede Format JPEG, BMP, PNG, TIFF
Mærke HAYEAR
Forstørrelsesforhold 50X-500X
Teori stereo-mikroskop
Arbejdsafstand 100MM
Drawtube Trinokulartubus
Belysning 56 LED-Lys Ring
Pakke Vægt 6.0kg (13.23lb.)
Pakke Størrelse 40cm x 42cm x 30cm (15.75in x 16.54in x 11.81in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer