Nyhed Reduced price!
KZ ED9 Super Bowl Tuning Dyser Øresnegl I Øret Skærme HiFi Øretelefoner Med Mikrofon klar Lyd

KZ ED9 Super Bowl Tuning Dyser Øresnegl I Øret Skærme HiFi Øretelefoner Med Mikrofon klar Lyd

kr79.57

-29%

kr113.65

Ny vare

På lager

Tags: hovedtelefonerne i øret, kz ed9, i øret, Billige øretelefon i øret, Høj Kvalitet kz ed9, Kina i øret Leverandører.

KZ ED9 Super Bowl Tuning Dyser T-Formet Driver Overvågning I Øret Hovedtelefoner HiFi Hovedtelefon i Høj Opløsning

Den ED9 øretelefonerne er ikke bare en overdrivelse. Alle tre frekvensområder er afbalanceret. Diskant er glat, mellemtone er ikke overfyldt, og bassen er ikke boomy. Med sound tuning dyser, gav brugerne mulighed for at tune lyden til deres ønske. Skinnende sølv overflade, enkel og struktureret.

1. Innovative T-formet pole stykke driver enhed

I traditionel driver interiøret er ikke tæt forbundet, hvilket det lyder til at være mindre sammenhængende og lyse. Den indbyggede magent vil medføre, at føreren membran synke ned over tid, forværring af lyden.

Alle nye driver enhed effektivt eliminerer de negative pres i driver, der giver klar, blød fornemmelse for lyd og bedre udvidelse af vokal.

2. Nye levende PEK membran

Den hovedtelefon mellemgulvet, som er stemmebånd, spiller en afgørende rolle med hensyn til lydkvalitet. ED9 vælge høje ende PEK membran. Sammenlignet med almindelig PET membran, den PEK membran er lettere og tyndere, hurtigere vibration og frekvens. Med yderst følsom og hurtig response force, ED9 vise en mere ren vokal, dynamisk texured bas.

3. Opgradering tuning dyser

ED9 tuning dyser har et helt nyt design end GR og andre hovedtelefoner, afbalanceret og bas-dyser, der har en bedre lyd effekt.

4. Super bowl augmented mids lyd effekt

Innovative design dyser, som ender som skål. Forbedrer overfyldt mids' ulemperne ved traditionelle lydkammer, forbedre bredde af lyd-frekvensområde. Mids er mere naturlig og sammenhængende.

5. Musikinstrumenter niveau akustik messing boliger

Mange musikalske instrumenter er lavet af kobber. Kobber har en høj stivhed, og kan yderligere reducere lyd-nedbrydning. Øge resonans-effekten, den tone, der er klarere og lysere, reproducere frisk grundig og yderst dynamisk lyd.

ED9 med lyse sølv-forkromet overflade, enkel og struktureret.

Ankom i en lille plastkasse, der havde en meget grundlæggende dække grafik og en detaljeret spec på bagsiden. Under dække det var en dejlig display præsentation med en skum-udskæring og ED9 inde i det. Selvom det var minimalistisk, for så lav en pris KZ faktisk er inkluderet et sæt af 3 hybrid øreoliven (S/M/L, hybrid design med en rød core) og et sæt af 2 filtre! Ja, svært at tro, men dette design rummer udskiftelige metal dyse-filtre til at skrue ind i skallen af hovedtelefoner. Og som en bonus var der et par ekstra hybrid øreoliven bruges som en "holder" til 2. sæt af filtre.

Nu, mere om ED9 design. Startende med et kabel, det er noget, du ville forvente fra en "budget" IEM. Det har en kvalitet forgyldt L-formede stik med en dejlig aflastning. De multi-farvede snoede ledninger er inde i en klar gummiagtig afskærmning, som er blød og nem at håndtere uden at blive viklet for meget. Y-splitter er små og gummiagtig med en dejlig aflastning omkring alle 3 point i wire tilslutning. Højre side af den ledning, der også har en inline fjernbetjening med universal multi-funktion enkelt knap og mic lige ved siden af. Du behøver ikke at bekymre dig om kompatibilitet af lydstyrke ( Android vs iOS), da disse knapper er ikke til stede, men et enkelt klik på Play/Pause/Opkald fungerer upåklageligt, og dobbelt-klik springer du til næste sang med min Note 4.

Den ledning, der går til en metal forkromet shell og har en dejlig aflastning på den vedhæftede fil, som godt. Som du kan se, en masse tanker gik til det kabel, design og holdbarhed på alle fælles forbindelse. Tanken i sig selv er meget glat og har en lille smule vægt på det. I betragtning af dette og et faktum, at du kun kan bære den ledning ned, du har brug for til at parre det med et sæt øreoliven, der giver dig ikke kun den bedste tætning, men også et greb til at holde disse IEMs sikkert inde i dine ører. Selve tanken har flere lufthuller, herunder en pinhole ved siden af den vedlagte ledning, den anden i bunden af dysen filter, og der er to store trådnet, der er omfattet af portene på bagsiden af skallen. Kombineret, alt dette bidrager til et åbent, luftigt og bredt lydbillede, og på samme tid en middelmådig isolation. Også, top af hver ørestykket er et tydeligt Venstre/Højre-mærkning. Microphonics effekten var mærkbar, når kabel-børstet mod min skjorte, men det var ikke så slemt.

Når det kommer til en lyd, så lad mig berolige dig med, at der indgår to par filtre er ikke en gimmick. Når man ser nærmere, at de har et meget anderledes design, en lille forskel i længde og finish (falmede messing - neutral, skinnende guld - bassy), og skinnende guld dyse-filter, der selv har en skum-sæt filter. En forskel var meget mærkbar mellem disse to filtre, der helt sikkert bidraget til udformningen af en sound signatur. Bevæger sig fremad, vil jeg henvise til "bronze" og "guld" for at skelne det filter, jeg bruger i min lytning setup.

ED9 (bronze) har en neutral lyd med lidt midt-frem signatur. Generelt er det lyse og detaljeret lyd med et bredt luftige lydbillede, der også har en flot dybde. Bassen er neutral, tight og punchy, med en god udvidelse og karakteristika af at være i stand til at høre det, i stedet for at føle det. Mids er klare og lyse, lidt fremad, som kunne være et produkt af min opfattelse. Jeg vil også sige, at mids er en smule på en tynd side, næsten tæt til analytisk karakter, men ikke hårde. Diskant er sprøde og lyse, og med en flot extension.

Støtte APP No
Vocalism Princippet Dynamisk
Meddelelse Wired
Volumen Kontrol No
Længde 1,2 m
Kontrol-Knap Ja
Stik Type L Bøjning
Støtte Apt-x No
Vægt 22g / 0.77oz
Musik-Stilarter pop, rock, symfoni
Stik 3,5 mm
Frekvensgang 7-46200Hz
Boliger Kobber
Pakke Indhold ED9 hovedtelefon, tuning dyser, S, L størrelser øreoliven
Trådløse Type Ingen
Aktiv Støj-Aflysning Ja
Vandtæt No
Understøtter Hukommelseskort No
Frekvensgang Udvalg 7-46200
Bruger mobiltelefon
Driver Enhed T-formet driver enhed
Følsomhed 106±3dB
Stil I-Øret
Modstand 18Ω
Produkt Kategori Metal i øret hovedtelefoner
Model-Nummer KZ ED9 øretelefon med mikrofon
Mærke KZ
Funktion Til Mobiltelefon,for Video Spil,Monitor Hovedtelefon,HiFi Hovedtelefoner,iPod,Fælles Hovedtelefon
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 12cm x 4cm x 8cm (4.72in x 1.57in x 3.15in)
Pakke Vægt 0.05kg (0.11lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer