Nyhed Reduced price!
Kvinder foråret og efteråret gaze rullekrave fuld ærmer sexet stropløs blonde top, t-shirt, hvid, grå og vin rød/Pink toppe sg26113

Kvinder foråret og efteråret gaze rullekrave fuld ærmer sexet stropløs blonde top, t-shirt, hvid, grå og vin rød/Pink toppe sg26113

kr72.95

-50%

kr145.90

Ny vare

På lager

Tags: top t-shirt, t-shirt hvid, pink top, Billige top t-shirt, Høj Kvalitet t-shirt hvid, Kina pink top Leverandører.

Det er størrelsen af Kina, små nærmere henvises til skemaet

Bemærk :

1.Skemaet er størrelsen af tøj målt ved følgende metode, vi foreslår, at du måle buste størrelse af dit lignende pels for at vælge rette størrelse.

2. Hvis du ikke ved hvordan til at vælge størrelse, kan du efterlade din højde, vægt og buste størrelse oplysninger nedenfor din ordre, vil vi foreslå en passende størrelse for dig

3. Den følgende information er kun til reference . kontakt sælgeren for at få detaljerede oplysninger .

STØRRELSE

Bust

Ærme

manchet

Længde

Talje

S

62-76

57

/

57

48-56

M

66-80

58

/

58

52-60

L

70-84

59

/

59

56-64

XL

74-88

60

/

60

60-68

2XL

78-92

60

/

60

64-72

3XL

82-96

60

/

60

68-76

OS : 10-20 arbejdsdage (e-Pakke)/ 12-30 arbejdsdage( Kina post air mail )

RU/ AU /UK/ Andre Lande: 17-35 arbejdsdage (kina post air mail)

I Julen eller Andre Festivaler, måske 5-7 dage senere. Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer, og det kan tager op til 35 dage.

1. Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr. Vi vil sende varer inden for 1-3 dage, når din betaling er gennemført.

2. Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.

3. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land. Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.

4. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

5. Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Forsendelse kan påvirkes af ferie, events og andre usikkerheder. Vi kan ikke garantere ankomsttidspunkt. Hvis du ikke kan lide den tilsyneladende lange leveringstid, venligst være opmærksom på. Vi ønsker ikke at få en negativ eller en neutral eller en lav DSR score kun på grund af den shipping tid.

1. Hvis du er utilfreds med dit køb for eventuelle årsager, kan du returnere det uåbnet inden for 15 dage efter modtagelsen, og vi vil refundere det fulde beløb.

2. Tilbage er der kun tilbydes, hvis varen returneres til os i dens ubrugte, original stand med hygiejne mærkat fuldt intakt. Køber har selv ansvaret for at betale deres retur porto gebyrer.

3. Udvekslinger vil blive sendt ud, når købere betaler re-shipping cost.

4. Alle købere, der kunne være plads til en lille note med deres returnerede vare, med angivelse af deres hjemmeside-brugernavn, fulde navn og adresse.

5. En meddelelse vil blive sendt til dig, når din returnerede vare er modtaget og en anden, når din refundering/exchange er blevet behandlet.

Ovenstående betingelser gælder ikke for forkerte/defekte elementer, der er sendt ud. I de sjældne tilfælde, bør dette ske, er alle gebyrer, vil blive dækket af os selv og udvekslinger vil blive sendt ud med det samme, forudsat at køber kontakter os på forhånd.

Tak for kigget ! Velkommen til at besøge næste gang!

Blød indeks Blød
modellering tøj Slank
Ærme Stil Almindelig
Tøj Længde Almindelig
Køn Kvinder
Mærke Z&JEG
Version af indekset Slank
Stof Type Mesh Stof
Stof Sammensætning Nylon 100%
Dekoration Blonder
Tykkelse indeks Moderat
Model-Nummer Tyve over seks tusind et hundrede og tretten
Toppe Type Tees
Element Type Toppe
Krave Rullekrave
Passende sæson Foråret \ Efteråret \ Vinteren (bære inde)
Farve Sort, grå, hvid, rød vin
Mønster Type Solid
Ærme Længde(cm) Fuld
Materiale Nylon
Størrelse S, M, L, XL, XXL, XXXL
Stil Kontor Dame
Elastisk indeks Høj elasticitet
Pakke Størrelse 25cm x 15cm x 3cm (9.84in x 5.91in x 1.18in)
Pakke Vægt 0.2kg (0.44lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer