Nyhed Reduced price!
100 Stk Lilla Rose Blomst, Harpiks, Flatback Cabochonslebet Scrapbog Dekoration Sko Forskønnelse 15mm i Dia(W05997 X 1)

100 Stk Lilla Rose Blomst, Harpiks, Flatback Cabochonslebet Scrapbog Dekoration Sko Forskønnelse 15mm i Dia(W05997 X 1)

kr33.96

-24%

kr45.24

Ny vare

På lager

Tags: DIA, dia dia, Billige dia, Høj Kvalitet dia dia.

100 Stk Lilla Rose Blomst, Harpiks, Flatback Cabochonslebet Scrapbog Dekoration 15mm i Dia Produkter Detaljer

Materiale:

Harpiks

Størrelse:

Ca: 15mm

Hulstørrelse: / Tykkelse: 5mm

konvertering : 1 tomme = 25,4 mm eller 1mm = 0.0393 tommer

Farve:

Lilla

Antal:

Du vil få 100Pcs af dette element på listen pris

Del Nr.

W05997 X 1

Bemærk:

Forsendelse & Aflevering af Forsendelse Metode leveringsdato forsendelsesgebyr Kina Luftpost 8-20 Dage til hele Verden, Gratis!! DHL 5-8 hverdage, vi opkræve porto baseres på de faktiske forsendelses omkostninger. Hvis du køber mere, vil vi forsøge vores bedste for at dække en del af din forsendelse gebyr. EMS 5-10 hverdage Fragt Opgradering af Service" , oplysninger som følger:

når de samlede varen koster nå 200US$, tilbyder vi GRATIS service, Hurtig forsendelse, 3-7 arbejdsdage for levering returret

Vi garanterer 100% tilfredshed . Hvis du føler dig ikke tilfreds med de varer, du har modtaget fra os, og varen er forskellig fra beskrivelsen. Så lad mig det vide. fuld tilbagebetaling, ombytning eller erstatning er tilbudt. Bare hvis i har brug for, bedes du returnere varen til os inden for 3 dage efter du modtager det.

Bemærk venligst: vi vil ikke vende tilbage shipping cost eller ikke tage forsendelsesomkostninger tilbage til mig, medmindre det er vores skyld. Håber du kan forstå dette. Feedback & Kontakt Os, Hvis du er tilfreds med mine varer og service, bedes du gøre mig en tjeneste at forlade positive tilbagemeldinger. Din gode feedback er meget værdsat. Hvis du føler, at du ikke kommer til at efterlade mig positiv feedback, er du altid velkommen til confortable til at lade mig vide først. Jeg vil give dig en god løsning. Jeg er glad for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg vil forsøge mit bedste for at svare dig ikke senere end 24 timer, forventer, at vi ud i weekenden.

Materiale Harpiks
Model-Nummer Scrapbooking Dekorationer
Bruger DIY Hår Tilbehør/Scrapbog Forskønnelse
Pakke Størrelse 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)
Enhed Type masse (100 stk/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer