Nyhed Reduced price!
Dimon tilpasset skydedør hardware med spjæld kits træ dør hardware DM-SDU 7205 med soft close (uden at skubbe spor)

Dimon tilpasset skydedør hardware med spjæld kits træ dør hardware DM-SDU 7205 med soft close (uden at skubbe spor)

kr211.98

-30%

kr302.83

Ny vare

På lager

Tags: skydedør hardware, døren hardware, glidende hardware, Billige skydedør hardware, Høj Kvalitet døren hardware, Kina glidende hardware Leverandører.

Hjerteligt velkommen til vores forhandlere til at forhandle og samarbejde!

Ningbo Dimon Metal Products Co., Ltd. Er en berømt virksomhed. Etableret i 2007. Vi er specialiseret i fremstilling glidende stald døren hardware, swing døren hardware, bruser hardware, baldakin hardware, UPVC døren og vinduet hardware, Aluminium døre og vinduer hardware, varme ledning, og varme kabel osv. Vi tilbyder også professionel præcisionsbearbejdning service, med det materiale, der spænder fra rustfrit stål, carbon stål, Aluminium, zink, så messing osv.

Med ånden af "Kvalitet er virksomhedernes liv", vi " ve bestået kvalitetsstyringssystemet kontrol af ISO9001: 2008. Samtidig med at vi ejer en af høj kaliber, teknikere og ledere, og altid gælder sig til det hele-sæt tjenester, såsom udvikling og design, forme, trykstøbning, mekanisk bearbejdning, polering, statisk spray-plast, belægning osv.

Vi har fået kunder har Tillid til og har gode omdømme fra bord og indenlandske. Vi er sikre på at blive din mest egnet partner i Kina og noget af en mønt, du betaler til os, vil værd sin bedste i vores fremtidige samarbejde. Vi har fuld tillid til, at---i Morgen vil være meget bedre.

For yderligere information, er du velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål, tak!

1. Forsendelse:

Gratis forsendelse kun for nogle lande, der i dette øjeblik. Pakken vil blive sendt inden for 7 dage, når din betaling er gennemført.

Bemærk venligst, at vi kun fylde den faktiske værdi af de varer, du bestiller fra vores butik i fakturaen, ikke omfatter forsendelsesomkostninger og andre gebyrer.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelse på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.

Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.

Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Hvis hurtig, du vælger, er FedEx ' IE, TNT, UPS eller DHL. Vi har mulighed for at sende dig den pakke af nogen af dem. Forsendelse omkostninger omfatter ikke import-skatter og afgifter eller andre gebyrer.

2. Returnerer:

Alle varer vil blive inspiceret, og vi forsøger vores bedste for at pakke før afsendelse. Men når du har modtaget varerne og finde pakken beskadiget eller gå glip af varer, bedes du ikke underskriver i pakken, og prøv at indgive en klage med din udtrykkelige virksomheden, at inddrive de omkostninger, skader eller tab. Hvis det er vores ansvar, bedes du sende os relevante fotos, vil vi finde en god løsning for dig.

Køberne er ansvarlige for shipping gebyr, hvis returnere varer.

3. Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores varer og service.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller service, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Overflade Finish Pulverlakering
Døren Materiale Massivt Træ
Åben Stil Skydedøre
Post Nummer DM-SDU 7205 med soft close (uden at skubbe spor)
Type Skydedøre
Overfladebehandling Færdig
Træ dør tykkelse 35mm-45mm
Glidende jernbane tykkelse 6mm
Vigtigste Materiale stål
Glidende jernbane længde Uden
Åbning Metode Skub og Træk
Model-Nummer DM-SDU 7205 med soft close (uden at skubbe spor)
Glidende jernbane bredde 40mm
Leveringstid 7 dage
Døren Type Polymer
Farve Black
Skydedør Type Partition Døre
bærende 120 kg
Tillægsgebyr Enhed Sæt
Materiale Kulstof Stål
Stilling Indretning
Pakke Størrelse 30cm x 15cm x 15cm (11.81in x 5.91in x 5.91in)
Enhed Type Sæt
Pakke Vægt 6.5kg (14.33lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer