Nyhed Reduced price!
Terreau Kathy Brincos 2017 Ny 9 par/masser Runde Blandet Størrelse Cirkel Øreringe Sæt Til Kvinder Party Smykker

Terreau Kathy Brincos 2017 Ny 9 par/masser Runde Blandet Størrelse Cirkel Øreringe Sæt Til Kvinder Party Smykker

kr9.38

-14%

kr11.03

Ny vare

På lager

Tags: øreringe sæt, sæt til kvinder, brinco brinco, Billige øreringe sæt, Høj Kvalitet sæt til kvinder, Kina brinco brinco Leverandører.

1 Betalingen forventes at blive modtaget inden for 3 dage af auktioner tæt. 2 Spærrede er vores foretrække betaling metode,vi også acceptere forskellige betalinger ved T/T,Western union,Money gram, og andre som nedenfor.

1 Gratis forsendelse Politik

Hvis din ordre mere end $15 , vil vi gratis forsendelse ved China post air mail til at sende dine varer (gratis sende epacket, USA)

Hvis din ordre beløb, der er større end $180 . Vi kan gratis forsendelse af DHL, EMS eller andre kommercielle Courier til at sende dig varer.

2 Ankomsttidspunkt

Kina post air mail :omkring 35-40 arbejdsdage at ankomme

DHL/UPS / DHL :om 3-8 arbejdsdage at ankomme

EMS :omkring 4-10 arbejdsdage at ankomme

3 Told

Normalt fylder vi i den angivne værdi er halvdelen af den reelle værdi af varerne. Hvis dit land har en særlig takst politik, bedes du kontakte vores kundeservice, vil vi i henhold til din anmodning for så vidt som muligt at beskæftige sig med varerne.

Hvert eneste produkt vi vil bruge særlige OPP pose emballage. Når de sender varerne, vil vi give varer pakket ind i et lag af skum pad. Derefter sætte i en særlig boks. Så du behøver ikke bekymre dig, dine varer vil være sikker på at nå frem. (bortset fra særlige tilfælde)

Din feedback er meget vigtig for os, at kundens tilfredshed er det mål, vi forfølger. Hvis du har, hvad der ikke er tilfreds med varen, bedes du fortælle os, vil vi gøre vores bedste for at gøre dig tilfreds. Så, når du modtager varen, bedes du give os et fem-stjernet feedback.

Hvis de varer, vises den ikke-kunstige skader, såsom kvalitet problem, bedes du kontrollere, efter du har modtaget, i kontakt med os. Vil vi kontrollere problemet, gratis at sende varer til dig.

Bøde eller Mode Mode
Køn Kvinder
Mærke TERREAU KATHY
Form\mønster Runde
Tilbage For At Finde Push-back
Ørering Type Stud Øreringe
Materiale Akryl
Element Type Øreringe
Metaller Type Zink Legering
Stil Trendy
Pakke Vægt 0.024kg (0.05lb.)
Pakke Størrelse 10cm x 5cm x 1cm (3.94in x 1.97in x 0.39in)
Enhed Type Sæt

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer