Nyhed Reduced price!
Baycheer 9 STK Antal 0-9 Form Silikone Formen Fødselsdag Kage Jubilæum Alder bradepande

Baycheer 9 STK Antal 0-9 Form Silikone Formen Fødselsdag Kage Jubilæum Alder bradepande

kr83.06

-13%

kr96.55

Ny vare

På lager

Tags: bradepande, silicone mold, form silikone, Billige bradepande, Høj Kvalitet silikone formen, Kina form silikone Leverandører.

Materiale:Silikone

Farve:Tilfældig farve

Størrelse:Billedet viser

(6 Og 9 Er Det Samme)

Pakke, herunder:9*Skimmel

9PCS Digital 0-9 Form Kage Pan Fødselsdag Kage Jubilæum Alder Antal Silikone Formen Materiale 100% food grade Silikone Bageforme

Det er fantastisk til Valentines Dag, fødselsdage, jubilæer og meget mere.Brug denne kage pan, næste gang du ønsker at lave en smuk dessert til overraske nogen speciel i dit liv.

Alle elsker nogen, hvorfor så ikke vise din elskede, din evige kærlighed med en perfekt bagt kage! Dette flot silikone kage pan er fantastisk til Valentines Dag, mors Dag, Bridal Shower, bryllup eller bare til at vise nogen, hvor meget du holder af! Housewares silikone bageforme har en non-stick overflade, der er fleksibel og let at frigøre. Bageforme er ovn, mikrobølgeovn, fryser og opvaskemaskine og er nemt at rengøre og opbevare. Kokke jævnt uden brændte kanter og afkøles straks efter udtagning fra ovn - at beskytte bordplader og bordplader. Unik hoppe tilbage funktion giver mulighed for skimmel til at være let klappes sammen og opbevares i snævre rum og skuffer. Overholder FDA-standarder for silikone bageforme og er testet til at modstå ekstreme temperaturer, fra -50C op til 220C (-58F at 428F).

Engros-og drop shipping er både velkommen. For engros,vil vi tilbyde rabat eller gratis express shipping, som kun tager 3-7 dage til at ankomme. Drop shipping,vi kunne sende varer til dine kunder direkte og vil ikke forlade oplysninger om os, hvis du gerne vil. Hvordan kan spore min parecl? Du kan spore din pakke på følgende websted ved hjælp af din tracking nummer: 17 spor (Kopieret til browseren for at åbne) Hvad kan jeg gøre, når køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud? Hvis dit køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud, så kontakt os og vi kan hjælpe dig til at forlænge den. Så dine penge ikke gå til min konto. Er der nogen told skat?

Normalt vil vi erklære den mindste værdi for at undgå told skat. Men på grund af forskellige politikker i forskellige lande, kan der være en told skat, der skal betales af køber. Så du kan efterlade en besked, når bestillingen om, hvor meget værdi du ønsker at erklære.

Temperatur sikker -50 ° C til +250 ° C
Kage Værktøjer Type Skimmelsvampe
Certificering FDA,LFGB
Mærke BAYCHEER
Model-Nummer KAGE VÆRKTØJ
Type kage skimmel
Sjofelt Billede No
Seksuelt Suggestive No
Genbrugelige op til 3.000 bruger
Funktion Muffin, Sæbe, Cupcake, Chokolade, Budding og Jello Cheesecake
Sikker at bruge i den ovn, køleskab, fryser, mikrobølgeovn, damper og opvaskemaskine
Materiale silicome
Enhed Type masse (9 stykker/masse)
Pakke Vægt 0.6kg (1.32lb.)
Pakke Størrelse 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer