Nyhed Reduced price!
New høj kvalitet mænds jeans, Casual jeans straight mænd balmai jeans mænd denim bukser, jeans masculina

New høj kvalitet mænds jeans, Casual jeans straight mænd balmai jeans mænd denim bukser, jeans masculina

kr183.60

-23%

kr238.47

Ny vare

På lager

Tags: jeans masculina, herre denim bukser, jeans herre denim, Billige jeans masculina, Høj Kvalitet herre denim bukser, Kina jeans herre denim Leverandører.

Bemærk: hvis produktet ikke omfatter et bælte! Omkring Størrelser

1. Du bedes bemærket, at under Asian størrelse, bedes du tage et kig på de detaljerede målinger i størrelse tabel, snarere end at vælge det af S/M/L kun.

2. Skemaet ovenfor, refererer til tøj dimensioner, IKKE til dine kropsmål.

3. Hvis dine målinger ske at være mellem to størrelser, skal du vælge den næste større en.

4. Bemærk, at 1-3CM forskelle på grund af manuel måling.

5. I tvivl om størrelsen, bedes du kontakte os, før du køber det. 6. (1 cm = 0.39 tommer,1 inch=2.54 cm. )

Forsendelse Politik: Alle ordrer håndteres inden for 3 hverdage efter vi har modtaget betaling,så skal du betale det ASAP, så vi kan sende det ud rettidigt efter du laver ordren. Alle vores varer vil blive afsendt til købers adresse, der tilbydes af købere, skal du bekræfte din adresse forgrunden betaling. Varer vil blive afsendt via China Post, luftpost, eller EMS. Online tracking til rådighed. Tracking-nummer, og webste vil blive tilbudt endnu en ting, der er afsendt. Lad 20-60 arbejdsdage (afhænger af hvor du er) til levering (fra datoen for afsendelsen), fordi alle varer vil blive afsendt fra vores lager i Kina via luftpost. Ps:Vi leverer kombinerer shipping, men den shipping gebyr afhænger af vægten af genstande. Så hvis du ønsker at kombinere forsendelse, bedes du give os elementet navn, du ønsker, og vi beregner du den samlede pris inklusiv forsendelse. Tilpasning: KONTAKT os for et personligt tilbud, eller hvis du lægger en STOR ordre. Vi er en fabrik, kan tilbyde noget, du ønsker! Returret: At gøre køberen er mest tilfredshed. Vi giver returret. Du kan sende varen tilbage til tilbagebetaling(shipping gebyr vil ikke refunderet) eller bytte. Vi kan ikke ansvarlig for en ændring af sind eller mistet mail, men hvis fejlen er vores, vil Vi være glade for at providefully tilbagebetaling. Feedback: Vi håber på 5 stjerner feedback meget. Hvis du ikke er tilfreds med den vare, bedes du kontakte os inden de forlader feedback. Tålmodighed og forståelse er dyder. Vi vil give VIP-medlemskab til gode kunder, baseret vores samarbejde poster! Enhver anmodning, bedes du kontakte mig direkte,det er mig en glæde at give dig den bedste tjener. Din tilfredshed,er vores stræben!! På grund af begrænsninger i fotografi og de uundgåelige forskelle i skærm indstillinger, de farver, der vises i fotografering kan ikke svare 100% til dem, der er i de varer selv

Tak!

Dekoration Lommer
Stof Type Skyllemiddel
Jeans Style Lige
Model-Nummer Mænd's Bukser
Mønster Type Solid
Størrelse 29, 30, 31, 32, 33, 34, 36, 38, 40
Mærke YH
Længde Full Length
Element Type Jeans
Køn Mænd
Stil Casual
Tykkelse Midweight
Materiale Spandex, Bomuld
Vask Medium
Lukning Type Lynlås
Talje Type Midt
Fit Type Almindelig
Pakke Vægt 1.0kg (2.20lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 38cm x 33cm x 6cm (14.96in x 12.99in x 2.36in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer