Nyhed Reduced price!
2017 Krystal Bryllup Smykker statement Halskæde Tilbehør til Beklædningsgenstande 6 farve valgfri Kvinder Romantisk Krave Vedhæng

2017 Krystal Bryllup Smykker statement Halskæde Tilbehør til Beklædningsgenstande 6 farve valgfri Kvinder Romantisk Krave Vedhæng

kr29.43

-23%

kr38.25

Ny vare

På lager

Tags: statement halskæde, halskæde tilbehør, tilbehør, Billige statement halskæde, Høj Kvalitet halskæde tilbehør, Kina tilbehør tilbehør Leverandører.

Varm Hurtig: 1. vi skib fra Groendalspark.dk Standard Shipping. 2. hvis du køber mere end 100 $ ,vil vi skibet med DHL/UPS/TNT/EMS, Det er meget hurtigt!

Forsendelse: Når du placerer en orde,skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Normalt er vi wll sende varer inden for 5 dage, når din betaling er gennemført. Vær bemærket, at vi ikke garantere at leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande,som kan påvirke, hvor hurtigt din producerer, er undersøgt.Tak for din forståelse! Feedback: Kære venner,tak så meget for shopping i vores butik,vi pris på hver kunde,er din feedback er meget vigtig for os. Hvis du er tilfreds med alt.Kan du efterlade en positiv feedback med 5 stjerner,vi vil virkelig sætte pris på din kindnes. Men hvis du ikke er tilfreds med det produkt eller den service,bedes du kontakte os,vi kan beskæftige sig med det sammen. Prøv vores bedste for,at gøre det bedste! Garanti: Vi lover, at dit køb er 100% sikker er vores butik,hvis du endelig ikke kan få pakken,vil vi refundere beløbet. Vi lover, at de elementer, du har modtaget er i god stand,eller vil vi refundere eller sende det til dig igen. Om os: ZX er en smykke fabrik i YiWu.Kina provinsen.Vi hovedsageligt sælger høj kvalitet halskæde med meget lav pris. Detailhandel/engros/tilpas alle er velkommen her.bedes du kontakte os via telefon eller e-mail,ser frem til din langsigtet samarbejde med os. Med venlig hilsen.

Element Type Halskæder
Form\mønster Geometriske
Materiale Glas
Vedhæng Størrelse 10
Metaller Type Forgyldt
Bøde eller Mode Mode
Kæde Type Kæde
Køn Kvinder
Funktion Ingen
Halskæde Type Chokers Halskæder
Kompatibilitet Ingen
Længde 43CM
Stil Bohemia
Mærke rainbow håber
Model-Nummer DN-003
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer