Nyhed Reduced price!
Home Decor 3stk Lærred Kunst Plakater Udskrivning af Marilyn Monroe Maleri Væg Billeder for Living Room dekorationer til hjemmet

Home Decor 3stk Lærred Kunst Plakater Udskrivning af Marilyn Monroe Maleri Væg Billeder for Living Room dekorationer til hjemmet

kr85.76

Ny vare

På lager

Tags: billede til stuen, væg billeder, marilyn monroe maleri, Billige billede til stuen, Høj Kvalitet væggen billeder, Kina marilyn monroe maleri Leverandører.

Blød Nb: Der er billede på billede,men faktisk kan vi ikke levere rammen, da det er nemt at blive brudt i transit.Det er let at købe i dit land,håber du kan bedes forstå og nyde shopping i vores butik~~ størrelse:30x45cmx3pcs 40x60cmx3pcs 50X70cmx3pcs Specifikation af vores væg maleri:

1. Materiale: Lærred (A+ Høj Kvalitet Lærred)

2.Teknologi: Print (Vi bruger høj kvalitet blæk til udskrivning af maskiner, maling farver er levende. )

3. Style: Ingen Ramme. ( Det er urammet, er det nødt til at være indrammet før hængende på væggen. Vores væg maleri er en fantastisk DIY gave til dine venner og familie.)

4. Ansøgning: det er Det perfekte maleri til at dekorere dit hjem, kontor, bar, hotel, restaurant, kaffe butik, skole osv.

5. Packing: Pakke i høj kvalitet rulle papir-rør for at beskytte væggen maleri. (100% inspicere for at sikre, at alle pakker er i god stand, før du sender ud.)

Stil Moderne
Model-Nummer O-0103
Base Lærred
Frame mode Urammet
Medium Olie
Mærke SUNRISE INDTRYK
Kalligrafi og maleri type Lærred Maleri
Materiale stof klud
Ramme No
Emner Figur Maleri
Størrelse (Tommer) 30X45cm, 40x60cm, 50x70cm
Form Rektangel
Original Ja
Type Lærred Oplag
Technics Sprøjtemaling
Pakke Vægt 0.25kg (0.55lb.)
Pakke Størrelse 40cm x 10cm x 6cm (15.75in x 3.94in x 2.36in)
Enhed Type masse (3 stk/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer