Nyhed Reduced price!
Støj, støj kilde, enkel spektrum tracking kilde, Gauss ' hvid støj

Støj, støj kilde, enkel spektrum tracking kilde, Gauss ' hvid støj

kr208.43

Ny vare

På lager

Tags: generator, Kilde, generator støj, Billige generator, Høj Kvalitet kilde, Kina generator støj Leverandører.

Størrelsen er almindelig cigaret.

Denne støj signal generator, er brugen af en særlig zener diode i fordelingen tilstand for at producere hvid støj i forstærkning output. Det kan bruges som spektrum tracking kilde og interferens kilde.

Vores nye støjkilde med afskærmning box struktur, velkommen til butikken for at købe!

Dette produkt omfatter ikke strømforsyning, stikkontakt til den udvendige diameter på 5,5 mm, indre diameter på 2,1 mm. Fordi strømforsyningen sorter, der er alt for mange, enkelt lave priser, produkter, kvalitet, er det vanskeligt at sikre, virkelig ikke ønsker at have deres egne ting kan ikke garantere for dig at bruge. Derfor, vi er ikke længere udstyret med strømforsyningen i produktet, men det vil blive udstyret med skrue type adapter til at lette strømforsyning.

Forsyning spænding: +12V

På grund af de høje omkostninger af network analyzer, at det er relativt let at opnå, uden at spectrum analyzer. Denne baby bare løst dette problem.

Det kan direkte måle S21 parametre for passiv produkter, og kan også måle stående bølge parametre, når de er forbundet med stående bølge-broen. Er en radiofrekvens-entusiaster til at udvikle måling af værktøj.

Udgangssignalet spænder fra 1MHz til 3.5 GHz, skyldes at forstærkeren choker grænse for at tage sig af høj frekvens, amplitude, der er forårsaget af 1MHz markant lav (men hvis du har brug for til DC bedes du fortælle købmanden, kan vi nemt nå udskiftning af induktans). Relativt set, er der en vis hældning i fuld band frekvensgang, men det er stadig meget stærk i enhver 500 mhz båndbredde.

Se venligst på de produkter, der ligger under den målte kurve S21 kurve måling og måling filter:

Wideband frekvensområde på 600 mhz båndpasfilter

600 mhz båndpasfilter; smalbånd frekvensgang

Wideband-frekvensrespons af 1700MHz båndpasfilter

1700MHz båndpasfilter; smalbånd frekvensgang '

Type Klimaanlægget Dele
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer