Nyhed Reduced price!
5 Stykker/Lot 5 ML 10 ML Mini Bærbare Farverige Glas Parfume Flaske Med Aluminium Forstøver Tom Kosmetiske Beholdere Til Rejser

5 Stykker/Lot 5 ML 10 ML Mini Bærbare Farverige Glas Parfume Flaske Med Aluminium Forstøver Tom Kosmetiske Beholdere Til Rejser

kr22.19

Ny vare

På lager

Tags: glas flaske parfume, farvet glas flasker parfume, parfume flaske, Billige glas parfume flaske, Høj Kvalitet farvet glas flasker parfume, Kina parfume flaske Leverandører.

Høring: hvis jeg er nødt til at købe i store mængder, har du en nedsat pris? Svar: selvfølgelig, vi er de Kinesiske producenter, et stort antal produkter, vores virksomhed til den globale udvikling, hele landet har vores forretning, kunder, hvis du er en grossist, bedes du kontakte vores kundeservice, vi kan give dig meget Smuk pris. Beskriv: Parfume Tomme Flaske, De er fantastisk til rejser, tage dem til gymnastiksalen, på en date eller efterlade en i din bil, eller bruge det som parfume prøve flaske. Perfekt til at gemme nogle af dine yndlings Parfume/Aftershave/Makeup Remover i en mindre beholder, uden at skulle tage hele flasken med på ferie Enkel at genopfylde i sekunder En rejse afgørende for både mænd og kvinder.

Ps: nogle gange er leveringstiden kan det tage længere tid på grund af strenge brugerdefineret eftersyn eller køb peak sæson.

1.Kære venner, hvis du modtager mode forkert størrelse / farve / element, er Du velkommen til at kontakte os, vi kan forhandle, tilbagebetaling eller sende.

2.Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, bedes du fortælle os, vil vi være interesserede i din feedback, og derefter give løsningen! 3.Hvis modtagelsen fristen er om at nå frem, men du har ikke modtaget pakken, inden du forsøger at åbne en tvist, så kontakt os og vi vil være glade for at forlænge bekræfte dato, hjælpe med at spore pakken. 4.Alle mails vil blive besvaret i løbet af en arbejdsdag, så hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Størrelse 5ml 10ml
projekt type Bærbare Flaske
Model-Nummer BLPP-33-5-10
Bruger parfume flaske
Vægt 57g 66g
Element Type Genpåfyldelige Flasker
Materiale Glas
Nummerering BLPP-33-5-10
Farve Sølv
Specifikationer 10 ml, 5 ml
Kapacitet 5 ml 10 ml
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Enhed Type masse (5 stykker/masse)
Pakke Vægt 0.072kg (0.16lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer