Nyhed Reduced price!
FRSky kompatibel 2,4 G FASST Futaba 7 Kanals modtager TFR6/TFR6A for T8FG 10CG 14DG

FRSky kompatibel 2,4 G FASST Futaba 7 Kanals modtager TFR6/TFR6A for T8FG 10CG 14DG

kr183.85

Ny vare

På lager

Tags: fasst futaba, frsky fasst, fasst futaba, Billige fasst futaba, Høj Kvalitet frsky fasst, Kina fasst futaba Leverandører.

FRSky kompatibel 2,4 G FASST Futaba 7 Kanals modtager TFR6/TFR6A for T8FG 10CG 14DG FRSky 2,4 G 7 Kanal FASST Futaba kompatible modtager TFR6/TFR6A er i øjeblikket på markedet cost-effektiv, stabil præstation af en kompatibilitet modtagere, og Futaba T8FG, T10CG, T14SG at bruge.

Bemærk venligst, at der i forbindelse med 14SG brug, skal du først indstille fjernbetjeningen til at 7CH eller MULTI-tilstand for at gå til koden. (Der henvises til fjernbetjeningen instruktioner til specifikke indstillinger)

Forskellen mellem TFR6 og tfr6a: 2 forskellige måder at modtage nålen, TFR6 er bøjet ud (90 grader ud af nålen), og tfr6a er den laterale (højre-vinklet nål). Baby parametre har billeder at se. FRSky 2,4 G 7 Kanal FASST Futaba kompatible modtager tfr6/tfr6a

Produkt Specifikationer:

Antal kanaler: 7 kanaler Spænding range: 3,5 v~10v Størrelse: 37mm*22mm*8mm Vægt: 7,8 g

Effektiv Afstand: 1 km~1,5 km

Brug Af Produktet Metode:

1 til kode proces: Åben den første kontrol, og hold derefter TFR6-Modtager/ - knappen, og tilslut derefter strømforsyningen. Når det røde lys på modtageren er slukket, og det grønne lys er lys, den kode, der er vellykket.

2 Løbske Beskyttelse indstillinger: TFR6 modtageren har to valgfrie løbske beskyttelse muligheder: den Ene er, hvorvidt styre sig selv af den løbske beskyttelse indstillinger, den anden er TFR6 modtageren til at sætte sig ude af kontrol beskyttelse.

2.1 Bruge den oprindelige løbske beskyttelse indstillinger på kontrolpanel: Hvis der ingen kontrol er slået fra, TFR6 vil bruge styre sig selv for ukontrolleret beskyttelse.

2.2 Sat op ud af kontrol beskyttelse på TFR6:

TFR6 understøtter fuld kanal løbske beskyttelse. Følgende er de trin til TFR6 at indstille løbske beskyttelse: 1 TFR6 modtager lykkes det at kode, kommer ind i kontrol Setup menu, lukker kontrollere den originale løbske beskyttelse indstilling;

2) Indstilling af vilkårlig værdi af ukontrolleret beskyttelse i vilkårlig kanal TFR6 modtager;

3 Tryk og hold på knappen/for TFR6 modtageren, når det grønne lys på modtageren blinker to gange, hvilket angiver, at den løbske beskyttelse er indstillet Lykkedes. Hvis du ikke længere har brug for denne løbske beskyttelse, bare for at nulstille koden. Hvis du ikke slukker for den kontrol af den oprindelige ukontrolleret beskyttelse, TFR6 vil først bruge kontrol på kontrol af den løbske beskyttelse.

2.3 Receiver:

Rød Grøn tilstand til At slukke normal arbejdstid tilstand Lys Vente parret kode Blinkende Blinkende Signal tabt to ud af kontrol, beskyttelse indstillinger

Fire-hjulstræk Egenskaber Assemblage
Farve TFR6, TFR6A
Opgradering Af Reservedele/Tilbehør dele
Fjernbetjeningen Peripherals/Enheder Remote Controller
RC Reservedele & Accs Stik/Ledninger
Mærke ALZRC
For Køretøj Type Rumfartøjer
Model-Nummer Akkumuler
Materiale Sammensat Materiale
Bruger Biler & Fjernbetjening Legetøj
Af Forbrugsstoffer Samlet klasse
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)
Pakke Størrelse 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer