Nyhed Reduced price!
Silke Tørklæder Kvinder Sjal 2018 Kvindelige Designer Tørklæde polyester Pashmina Lang Tyk Satin Wrap Luksus Mærke Gave Til Dame

Silke Tørklæder Kvinder Sjal 2018 Kvindelige Designer Tørklæde polyester Pashmina Lang Tyk Satin Wrap Luksus Mærke Gave Til Dame

kr45.00

-45%

kr83.31

Ny vare

På lager

Tags: brand silke tørklæde, designer mærke silke tørklæde, designer silke tørklæde, Billige mærke silke tørklæde, Høj Kvalitet designer mærke silke tørklæde, Kina designer silke tørklæde Leverandører.

100% Silke Tørklæder Kvinder Sjal 2017 Kvindelige Designer Tørklæde polyester Pashmina Lang Tyk Satin Wrap Luksus Mærke Gave Til Dame

Materiale:Satin,Chiffon,Silke

Tørklæder Længde: 90*180cm

Sæson:Forår, Sommer, Efterår

Gælder for:Mode med tøj, rejser

Farve Stil:Retro

Funktion: Tilbehør,Mode match

Størrelse:Stort tørklæde

1. På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.

2. Lad 3-5cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

3. For at mindske forurening af miljøet, forsøger vi at minimere brugen af plast emballage.

Om Forsendelse

a) Vi forsendelse af alle vores varer i hele verden i løbet af 2-7 dage af TNT/DHL/FedEX eller Kina post .

b) Den ovenfor forventede leveringstid er kun for dig som reference. Nogle gange kan det tage lang tid, på grund af strenge brugerdefineret eftersyn eller det dårlige vejr .

Hvis du ikke kunne få den pakke/produkt på tid,er du velkommen til at lade os vide, og vi vil gøre vores bedste for dig.

c) Import, told,skatter og andre told-relaterede afgifter er ikke inkluderet i prisen. Købere bør bære hele ansvaret for alle de ekstra omkostninger, der er afholdt.

d) Hvis din ordre er >$7, vil vi sende dine varer af Kina Post, der er Registreret luftpost. Men hvis din ordre er

Hvilket betyder, at det ikke vil have tracking oplysninger, det kan være nødvendigt 20-60 dage til at ankomme til dig.Fordi tracking sevice behov $1.4 for hver parcel.

Så vi er nødt til at hjælpe dig til at modtage de produkter med den laveste pris.Vent tålmodigt.

Om Service

a) Vi tilbyder 99,9% fuld tilfredshed på alle vores produkter. Det er vores garanti til dig.

b) Vi accepterer alle rimelige erstatning og tilbagebetaling. Kontakt os først for yderligere oplysninger for at løse eventuelle spørgsmål, som vi kan gøre du føler dig tilfreds.

c) Hvis du ikke er tilfreds,uanset årsag, er du velkommen til at e-mail os, vil vi svare inden for 24 timer.

d) Den oprindelige shipping gebyr, ekspeditionsgebyr og forsikring gebyr refunderes ikke. Købere er forpligtet til at bære den tilbage shipping gebyr og sende den tilbage i sin oprindelige tilstand inden for 7 dage efter varen er modtaget.

Om Feedback

a) Hvis du er tilfreds med de varer og vores service,bedes du tage et minut til at efterlade os en positiv feedback med 5 Stjerner for varen som beskrevet og kommunikation og forsendelse hastighed.

b) tøv ikke med at kontakte os for at få en bedre løsning, før du forlader en neutral eller negativ feedback. Vi kan arbejde sammen om at løse eventuelle problemer ! Vi vil give dig den bedste service.

Eventuelle spørgsmål. Vi vil komme tilbage til dig inden for 24-48 timer! Tak fordi du besøger vores hjemmeside, nyde shopping!

Element Type Tørklæder
Tørklæder Længde >175 cm
Materiale Silke,Polyester,Chiffon
Mønster Type Blomster
Køn Kvinder
Mærke zeminsolo
Navn På Afdeling Voksen
Model-Nummer k003
Tørklæder Type Tørklæde
Stil Mode
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 20cm x 15cm x 4cm (7.87in x 5.91in x 1.57in)
Pakke Vægt 0.09kg (0.20lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer