Nyhed Reduced price!
Hjemme Farve Video Dør Telefon dørklokke Video Intercom Overvåge Kit IR Night Vision Kamera dørklokke til Lejlighed

Hjemme Farve Video Dør Telefon dørklokke Video Intercom Overvåge Kit IR Night Vision Kamera dørklokke til Lejlighed

kr371.49

-9%

kr412.75

Ny vare

På lager

Tags: kamera dørklokke, video intercom-skærm, intercom-skærm, Billige kamera dørklokke, Høj Kvalitet, video intercom-skærm, Kina intercom overvåge Leverandører.

Ny 4,3 tommer TFTColor Video dør telefon med video telefono del portello notte versionevideo intercom kamera sistema night vision, Hvordan til at håndtere en situation, hvor en person (en fremmed), er der banker på din dør ?

Det sker for os alle, nogle gange regelmæssigt, afhængigt af området. Men hvis vi hører en uventet banke på din hoveddør. Spørgsmålet er, hvad skal vi gøre ? Normalt, vil vi gøre nedenstående ting:

1. Åbne døren direkte (Det er ikke den bedste idé, hvis du ikke ved, hvem der er udenfor. Selvfølgelig, hvis du ved, at det er betroet person, så kan du.)

2. Kig ud af døren vindue (hvis den har en) først for at se, hvem der banker på, hvis du ikke kan genkende den person, du kunne spørg gennem døren, hvem de er og hvad de ønsker. Men det vigtigste er, at det er bedst først at se, før blindt at åbne døren.

3. Ignorere det banke på døren: Hvis du er en kvinde(eller et barn, der er ældre) alene hjemme, du kan ignorere den, banke på døren. Men hvis den fremmede er en indbrudstyv – at en person kan gå videre og break-in, hvis de tror, at ingen er hjemme. Ved at gøre nogle støj eller tænde et lys, den fremmede mand vil vide, at nogen er hjem. På den anden side, at en person kan fortsætte med at banke i håb om at få din opmærksomhed.

Nu er de ekstremt effektive og enkle måde er at bruge vores video dør telefon intercom højtaler system.

Fashionable Udseende, 1. 700TVL HD-kamera. 2. 940nanometer IR Led til night vision . 3. Justerbar intercom volumen. 4. Dual-vejs intercom. 5. IR-sensor, tænde/slukke IR-Led ' er automatisk. 6. Se vinkel: 62°, Linse: 6mm. 7. Nem at installere og gør det selv-installation. 8. Zink Legering Shell, hærværkssikret design og Vandtæt Cover. Night-vision design, gør du også se det klart ved nat,

Den udendørs kameraet har INFRARØDE LED-og IR-sensor, IR-sensoren tændes IR led automatisk, når lys i lavt niveau. Det giver mulighed for, at du kan se klart, hvem der banker på døren, selv om natten. Det er genialt design.

Funktioner

·Aftensmad slankt design ·Intercom/ Oplåsning/ Gate-Oplåsning/Overvågning ·Når du trykker på "Låse op" - knappen, vil skærmen slukke og gå i standby ·Et system understøtter Max. 2 udendørs stationer og 4 indendørs skærme ·Plads til intercom ·Ubegrænset tid Overvågning ·2 kanaler overvågning ·12 akkord ringe til valg ·LED indikatorer for at vise sin status ·Justerbar lysstyrke, farve og intercom volumen ·Pin ende ledninger ·4 ledninger enkel ledningsføring og nem installation

Kit Konfiguration En til en video dørtelefon
Farve Hvid
Installation Til Vægmontering
Svartilstand Hands-free
Type Intercom-System
Vandtæt Ja
Skærm Type Farve
Kamera Farve
Mærke HSmart HD
Teknologi Analog
Sensor Størrelse(Tommer) 1/3
Dørklokken Ja
Adgangskontrol Ingen
Display Skærm Størrelse(tommer) 4.3
Samrt Hjem Interface No
Kameraets Sensor type CMOS
IP-Kamera-Interface No
Zone Input Ingen
Model-Nummer DP-431
Materiale ABS
Forbindelsesmetode Wired
Kommunikation Wired
Betragtningsvinkel (°) 62
Magt 110-220V
Opløsning 700TVL
Pakke Størrelse 25cm x 12cm x 15cm (9.84in x 4.72in x 5.91in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 1.2kg (2.65lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer