Nyhed Reduced price!
Ny Stil Fluefiskeri Vadefugle Strømpe Fod Brystet Waders Åndbare, Vandtætte Fiskeri Wader

Ny Stil Fluefiskeri Vadefugle Strømpe Fod Brystet Waders Åndbare, Vandtætte Fiskeri Wader

kr573.12

-45%

kr1 042.08

Ny vare

På lager

Tags: bryst waders, fiskeri waders, åndbar waders, Billige waders bryst, Høj Kvalitet fiskeri waders, Kina waders åndbare Leverandører.

Produkt Beskrivelse Bygget med TRICOT stof og Gore tapede sømme, den KB004 giver utroligt vandtæt beskyttelse og åndbarhed til at sikre den ultimative komfort, mens du fisker. Kylebooker' eksklusive 5-lag TRICOT er fundet i sædet, talje, og hele benet til robust holdbarhed og absolut beskyttelse, og der er 3-lags TRICOT stof på øverste del for større komfort og åndbarhed. Dens vandtætte lynlåse minimere korrosion og give high-performing.

Kylebooker også gav KB004 dens forreste og bagerste ben søm design, som giver mulighed for en hidtil uset mængde af mobilitet og ben artikulation i vadefugle og samtidig fjerne søm fra det inderste ben kritiske slid zoner. Den KB004 Guide er designet til let at konvertere til en taljen-høj wader for alsidighed i enhver form for omgivelser, mens leddelt knæ sikre maksimal komfort og mobilitet, så du også bestille din fangst. Justerbar, elastiske seler med modparten, spænder også sikre et komfortabelt, sikkert, og lige-rigtige pasform.

Slid-resistent neopren med rustfrit stål boot kroge og en styrket vedhæftet fil design, mens 5-millimeter neopren stockingfeet tilbyde en bedre, mere komfortabel pasform. Til at hjælpe med at holde din lille essentials let tilgængelige, Kylebooer indarbejdet en flip-ud forfanget lommen med en lille lomme indeni har en strækning reb.En lynlås brystlomme og integreret værktøj faner for din bekvemmelighed. Hertil kommer,Pass-through-dual-entry lynlås lomme med micro-fleece foret lomme giver utrolig komfort og varme, når dine fingre er iskolde. Funktion

Vandtæt åndbar TRICOT 3-lags øvre krop, TRICOT 5-lag nederste del af kroppen

Justerbar, elastiske seler med modparten, spænder

Forreste og bagerste ben sømme, leddelt knæ

5-millimeter neopren strømpe fødder

Lynlås brystlomme

Fleece-foret lommer handwarmer

Bemærk: på Grund af forskellige målinger,kan det forårsage fejl 2-5 cm

Der Gælder Mennesker, Unisex
Udendørs Aktivitet Opstrøms
Bælte Medfølger Ja
Mærke Kylebooker
Farve M, L, XL, XXL, XXXL
Model-Nummer KB004
Sko størrelse 40
Materiale 3-Lag
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 40cm x 30cm x 10cm (15.75in x 11.81in x 3.94in)
Pakke Vægt 1.0kg (2.20lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer