Nyhed Reduced price!
Vintage-School-Rygsæk Kvinder Schoolbags for Teenager Piger Kanvas Rygsække Studerende Book Taske Nationale mochila bolsas de saco

Vintage-School-Rygsæk Kvinder Schoolbags for Teenager Piger Kanvas Rygsække Studerende Book Taske Nationale mochila bolsas de saco

kr58.30

-44%

kr104.15

Ny vare

På lager

Tags: kvinder skoletaske, skoletaske til teenager-piger, skoletaske til teenager, Billige kvinder skoletaske, Høj Kvalitet skoletaske til teenager-piger, Kina skoletaske til teenager Leverandører.

Forsendelse:

Din ordre payment er efter vellykket, vil vi sende din ordre inden for 2-5 hverdage.

Vi kan give (China Post, der er Registreret luftpost) (ePacket) (e-EMS)(EMS og DHL) transport tjenester.

Kina Post, der er Registreret luftpost : 35-60 dage forsendelse tid, på grund af den tid, der kræves til forskellige lande, er ikke det samme.

ePacket : 15-35 dage forsendelse tid.

e-EMS: 7-20 dage forsendelse tid.

EMS : 7-20 dage forsendelse tid .

DHL : 3-7 dage forsendelse tid.

Takster, vil vi annoncere den gave og erklære lav pris for at minimere eller undgå told. Men vi må ikke påtage sig opgaver.Pls informere os om det når du laver ordren.

Størrelser Og Farver:

1. Størrelserne er illustreret med konkrete målinger i de detaljerede specifikationer. Check venligst specifikationerne før du placerer en ordre. Normalt tilladte forskelle i størrelsen er omkring 1 - 3cm i målingen. Hvis du finder størrelsen af de produkter, der ikke passer dig, kan du direkte kontakte os.

2. Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve reflektion i skærmen, belysning, baggrund osv. Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

Tilbagevenden & Exchange Politik:

Efter modtagelsen af varerne køber kan ansøge om 15 dage til at returnere eller udskiftning, skal du sikre, at varer ikke er beskadiget, og den originale emballage, køberen skal bære fra fragt.

Hvis det er vores ansvar, fragt, som afholdes af os. For eksempel: at sende den forkerte størrelse, eller det er beskadiget.

Hvis det er købers ansvar, fragt af køber. For eksempel: du vælger den forkerte størrelse og farve.

Feedback:

Din feedback er meget vigtig for os, og alle købere. Tag et par sekunder til at forlade en god feedback(5stars), hvis du er tilfreds med vores produkt og service.

Du bedes kontakte os, før de forlader neutral(3 stjerner) eller negativ(1 - 2 stjerner) feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet, og efterlade dig en glad shopping her. Tak!Har en dejlig dag.

Element Type Rygsække
Håndtag/Rem Type Bløde Håndtag
Dekoration Broderi,Bånd
Kapacitet 20-35 Liter
Udvendig Silt Lomme
Mønster Type Patchwork
Regnslag No
Rygsække Type Softback
Mærke scione
Stil Preppy Stil
Rygsæk Brug Daglig Rygsæk
Farve Khaki
Technics Jacquard
Indretning Mobiltelefon Lomme,Indvendige Rum,Interiør Slot Lomme,Interiør Lynlås Lomme
Vigtigste Materiale Lærred
Emner rygsæk
Køn Kvinder
Lukning Type Lynlås
Regnskabsmæssige System Arcuate Skulderrem
Model-Nummer lærred kvinder rygsæk
Lining Materiale Polyester
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.69kg (1.52lb.)
Pakke Størrelse 35cm x 15cm x 10cm (13.78in x 5.91in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer