Nyhed Reduced price!
Tebaurry Bluetooth Hovedtelefon Sport Bluetooth Headset Wireless Music Øretelefoner med Mikrofon Håndfri Hovedtelefoner til telefonen iphone

Tebaurry Bluetooth Hovedtelefon Sport Bluetooth Headset Wireless Music Øretelefoner med Mikrofon Håndfri Hovedtelefoner til telefonen iphone

kr84.72

-20%

kr105.93

Ny vare

På lager

Tags: headset bluetooth sport, hovedtelefon sport bluetooth, bluetooth hovedtelefon sport, Billige headset bluetooth sport, Høj Kvalitet hovedtelefoner sport bluetooth, Kina bluetooth hovedtelefon sport Leverandører.

Velkommen til vores butik

Bluetooth Hovedtelefon Sport Bluetooth Headset Wireless Music Øretelefoner med Mikrofon, Hovedtelefon til telefon, iphone, andriod

Specifikationer Fit design Øre-krog Bluetooth-version Bluetooth-V4.1+EDR, Genopladelige batteri 3.7 V,90mAH AC/DC oplader DM5 til 6V,400mAH Standby tid Om 120 timers Musik gang Om 5-8 Timer Tale tid Ca 5-8 Timer opladningstid op til 1hrs(ca.) Bluetooth-følsomhed op til 10m Drift aktuelle strøm på Standby Beskrivelse: 1.Annoncerer indgående opkalds nummer,pauser musik for indgående opkald. 2.Giver dig mulighed for at svare ved at sige "Ja, og kan du sige "Nej" til at afvise. 3.Nem at bruge med separat strømforsyning, lyd og volumen-knapper 4.Overvåge headsettets batteriniveau på din iPhone eller til nogle Android-smartphone Kære købere, vi kører strenge tests for hvert produkt, inden levering, hvis der er problem med kvaliteten, eller har nogen spørgsmål om brugen,eller du ikke får det, bedes du venligst kontakte os først, før du kan starte en tvist. Giver dårlig feedback kan ikke løse alle problemer,Vi er overbeviste om, at vi kan nå frem til en aftale med vores service og kommunikation. Vi vil meget taknemmelig, hvis du giver os alle 5 stjerner og positiv feedback.tak !!!

Vores service:

I vores butik, som vores værdsatte kunder, hvis du er utilfreds, vi er utilfredse. Det er virkelig bare så simpelt! Vi ønsker, at du skal være helt sikker på hver ordre, du har lagt, så vi har en 90 dages no-kværulere returret for at sætte dit sind på lethed. Dette er den bedste service politik på Groendalspark.dk Hver enkelt brik af hvad du køber form vil blive nøje inspiceret før afsendelse til At opfylde forskellige behov, vores byder på mange forskellige forsendelse måder Vores har været det blev fundet,Kvalitet,effektivitet,og overraske, vil altid være, hvad du kan finde her.

Vi er meget omhyggelige i pakning af alle detaljer for at sikre en sikker overførsel til dig .Derfor tjek venligst pakken før du underskriver for at modtage det, hvis det er brækket eller beskadiget, kan du lave en rekord med transportøren. På samme tid, kan du tage et foto og sende til os, vi vil løse problemet for dig i den første tid.

Forsendelse:

1, Vi sender normalt varen ud inden for 3-7 dage efter betaling ryddet.

2, sørg for din leveringsadresse er korrekt.

For at spare dine penge, vi tilbyder gratis forsendelse, Kina post OM plus at de ikke vil give den tracking nummer, hvis du har brug for det(tracking nummer), skal du vælge China Post, luftpost

Om hurtig tidspunkt for ankomst:vi er ude af stand til at kontrollere leveringen tid, fordi det er blevet behandlet af Tredjeparts-service, men hvis pakken ikke ankommer inden for den forventede tid, bedes du kontakte os, vil vi hjælpe din til at spore det og give dig en tilfreds svar .

Garanti

1.12 måneder producents Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).

2.Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (i den originale emballage, hvis det er muligt). Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer. Tilbagebetaling Afkast 1. Hvis du modtager varer, der har problemer med kvaliteten.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget. Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning. Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering. Feedback 1) Købere tidlig bekræftelse vil blive meget værdsat efter modtagelse af varen. 2), Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomhedskommunikation udvikling,vi sincerel inviterer dig til at forlade positive tilbagemeldinger (Fem Stjerner) til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Itll bare tage dig 1 minut,men dette 1 minut har meget afgørende betydning for os. 3) skal Du kontakte os inden de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.Tak for din forståelse!

Modstand 16Ω
Frekvensgang Udvalg 20-20000Hz
Støtte Apt-x No
Funktion Sport,Til Mobiltelefon,Fælles Hovedtelefon
Trådløse Type Bluetooth
Følsomhed 88dB
Stik USB
Volumen Kontrol Ja
Stik Type wireless
Stil Ørekrog
Vocalism Princippet Orthodynamic
Kontrol-Knap No
Med Mikrofon Ja
Mærke Tebaurry
Vandtæt Ja
Meddelelse wireless
Model-Nummer S30
Er wireless Ja
Støtte APP No
Længde Ingen
Aktiv Støj-Aflysning Ja
Understøtter Hukommelseskort No
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 20cm x 5cm x 5cm (7.87in x 1.97in x 1.97in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer